• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2024

09:00

Drama! Prešli NATO granicu! Grupa ruskih letelica primećena na nebu, stigao hitan zahtev: Obarajte ih sve!

Shutterstock

Vesti

Drama! Prešli NATO granicu! Grupa ruskih letelica primećena na nebu, stigao hitan zahtev: Obarajte ih sve!

Podeli vest

Tokom napada na region Odese, grupa napadačkih dronova koje su lansirale ruske trupe povredila je vazdušni prostor Rumunije, saopštila je Ratna avijacija Oružanih snaga Ukrajine na Telegramu, prenosi Ukrinform.

Ranije je Ratna avijacija Ukrajine upozorila na napad ruskih dronova na region Odese. Posebno je jedna od grupa dronova letela ka gradu Vilkovo, koji se nalazi na granici sa Rumunijom.

Ubrzo nakon toga, vojska je pojasnila informacije o kretanju dronova:

"Bespilotna letelica u regionu Odese! Kreće se prema Sadovu. Bespilotna letelica na jugu regiona Odese. Kurs je prema Vilkovu i Kiliji. Bespilotna letelica u Rumuniji, blizu Sabangije."

Kako je saopšteno, Ukrajina je u OEBS-u pozvala susedne zemlje da obaraju ruske rakete i napadačke dronove.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija