• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2024

08:10

Majkl Daglas potpuno prolupao! Šok izjava o Rusiji i Ukrajini zatresla planetu: Razočaran sam što nismo ovo uradili...

Reuters/shutterstock

Vesti

Majkl Daglas potpuno prolupao! Šok izjava o Rusiji i Ukrajini zatresla planetu: Razočaran sam što nismo ovo uradili...

Podeli vest

Američki glumac Majkl Daglas izjavio je da je razočaran što Sjedinjene Države nisu dozvolile Ukrajini da ispaljuje rakete dugog dometa duboko u rusku teritoriju.

- Zaista bih voleo da smo bili mnogo agresivniji. Razgovarao sam o tome sa predsednikom Volodimirom Zelenskim i moram da kažem da sam razočaran što nam je trebalo toliko vremena da dobijemo zamah - kazao je Daglas za jutjub kanal "TCH".

Glumac je dodao da "drži palčeve" u nadi da će SAD dozvoliti Ukrajini da koristi zapadne rakete za udar duboko u teritoriju Ruske Federacije.

Ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da predstavnici zemalja NATO-a moraju da budu svesni "čime se igraju" kada govore o planovima da se Kijevu dozvoli da gađa ciljeve duboko na teritoriji Rusije pomoću raketnih sistema, koje je Zapad isporučio Ukrajini.

Putin je naglasio da će direktno učešće Zapada u sukobu u Ukrajini značajno promeniti njegovu suštinu i da će značiti da su članice NATO-a – SAD i evropske zemlje u ratu sa Rusijom. 

"Moskva će donositi odluke na osnovu pretnji koje se pojave pred njom", poručio je Putin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!
Društvo

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ Beograd, 16. septembar – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

16.09.2024

19:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija