• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2024

09:10

Rusi "Iskanderima" uništili skladište municije! Najnoviji borbeni helikopteri izveli napad na Kursk!

Tanjug/AP

Vesti

Rusi "Iskanderima" uništili skladište municije! Najnoviji borbeni helikopteri izveli napad na Kursk!

Podeli vest

Rat u Ukrajini 498. dan
UNIŠTENO SKLADIŠTE MUNICIJE!

Ruska vojska je "iskanderima" uništila skladište municije za raketne sisteme ukrajinskih Oružanih snaga u fabrici "Južmaš" u Dnjepropetrovsku, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

GUBE SNAGU?! UKRAJINSKI OFICIR POZVAO NA PREDAJU VAŽNOG GRADA!

Ukrajinska grupa mora što pre da napusti Ugledar u DNR, a ima takvu mogućnost, rekao je bivši predsednik Generalštaba Oružanih snaga Ukrajine Vladislav Seleznjev za Radio NV.

„Jedini put je evakuacioni put, to moramo priznati i što se pre donese odgovarajuća odluka, veće su šanse da se ova misija izvrši na najorganizovaniji mogući način u okviru pozadinskih borbi“, smatra on.

RUSKI BORBENI HELIKOPTERI IZVELI NAPAD NA KURSK!

Najnoviji ruski borbeni helikopteri Ka-52 M "aligator" izveli su napad avijacionim raketama na živu silu i tehniku ukrajinske vojske u pograničnom delu Kurske oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

OBOREN UKRAJINSKI DRON IZNAD ORILSKE OBLASTI! 

„Oko 07.00 časova po moskovskom vremenu, pokušaj kijevskog režima da izvede teroristički napad pomoću bespilotne letelice na objekte na teritoriji Ruske Federacije, zaustavljen je dežurnim sistemima protivvazdušne odbrane nad teritorijom Ruske Federacije Orlovska oblast“, ​​navodi se u poruci.

15 RUSKIH DRONOVA U TOKU NOĆI NAPALO UKRAJINU!

Vojna uprava Kijeva saopštila je da je tokom noći oko 15 ruskih dronova napalo ukrajinsku prestonicu, ali da ih je ukrajinska protivvazdušna odbrana sve uništila dok su se približavali gradu.

“Deseti vazdušni napad na Kijev od početka septembra. Kao i tokom gotovo svih napada ovog meseca, i noćas je ruska vojska koristila dronove tipa Šahed koji su lansirani iz južnih i severoistočnih pravaca”, naveo je direktor vojne uprave Kijeva Serhij Popko, a prenosi Ukrinform. 
Prema njegovim rečima, vazdušna uzbuna u Kijevu bila je na snazi oko tri sata.

Popko je dodao da su ostaci uništenih dronova pali na četvrt Obolon, kao i da je oštećena jedna zgrada koja nije stambena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija