• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.10.2024

16:40

(VIDEO) Ovo monstruozno oružje se obrušilo na Izrael! Pojavio se snimak lansiranje razorne iranske rakete!

Video printscreen twitter @Axe_Resistance2

Vesti

(VIDEO) Ovo monstruozno oružje se obrušilo na Izrael! Pojavio se snimak lansiranje razorne iranske rakete!

Podeli vest

Iranska revolucionarna garda objavila je snimak lansiranja jedne od balističkih raketa srednjeg dometa, koja je korišćena za sinoćni napad na Izrael.

Kako se može videti na snimku u pitanju je raketa koja pripada porodici "šahab 3" ili "gadr 1".

 

 

Podsećanja radi, Iran je sinoć lansirao 181 balističku raketu na Izrael, usled čega je šrapnelom i gelerima ranjeni jedan Palestinac na Zapadnoj obali i dva Izraelca.

IRGC saopštio je da napad, do kojeg je došlo 11 meseci od početka sukoba Tel Aviva i Hamasa u Gazi u kojem je ubijeno više od 41.000 Palestinaca i 1.200 Izraelaca, predstavlja odgovor na ubistva lidera Hamasa, Hezbolaha i IRGC. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Emotivna sećanja na Donu Ares: Majka i Halid Bešlić o njenom životu
Estrada

Emotivna sećanja na Donu Ares: Majka i Halid Bešlić o njenom životu

U specijalnom izdanju emisije "Prvi red" na K1 televiziji, obeleženo je sedam godina od smrti pevačice Done Ares, koja je ostavila neizbrisiv trag u muzičkom svetu i u srcima svojih fanova. Rođena u muzičkoj porodici u Bihaću, Dona je od malih nogu pokazivala izuzetan talenat i ljubav prema muzici. Njena majka se prisetila da je već sa dve godine držala "koncerte" i pevala, a svi su znali da će postati velika pevačica. Za Donu, život je bio ispunjen muzikom i ljubavlju, što najbolje opisuju reči njene majke: "ljubav, muzika, jedinstvena."

02.10.2024

17:01

Srbija