• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infomrer.rs

02.10.2024

21:18

EKSKLUZIVNI VIDEO! Trenutak razaranja baze Mosada! Iran naneo stravičan udaru Izraelu, ovo dosad nije viđeno!

Printskrin video

Vesti

EKSKLUZIVNI VIDEO! Trenutak razaranja baze Mosada! Iran naneo stravičan udaru Izraelu, ovo dosad nije viđeno!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci udara iranskih raketa na bazu Mosada u Izraelu, nakon što je Informer objavio ekskluzivne informacije da je iranska hipersonična raketa uništila štab Mosada u Tel Avivu.

Podsetimo, tokom javljanja uživo iz Tel Aviva, novinar CNN-a izvestio je da je štab Mosada pogođen u iranskom napadu na Izrael. Naveo je da se ovaj štab nalazi u severnom delu Tel Aviva, u gusto naseljenom području.

Naveo je da se ovaj štab nalazi u severnom delu Tel Aviva, u gusto naseljenom području.

Potvrđeno je da su iranske rakete bile veoma precizne, a dodatno se stvara implicirani pritisak na Izrael zbog činjenice da su ključni štabovi smešteni među civilnim zgradama.

Juče je, podsetimo, Izrael iznosio slične optužbe protiv Hezbolaha i Hamasa.

Izrael, međutim, negira uspeh iranskog napada 1. oktobra, tvrdeći da šteta praktično ne postoji. Izraelske vlasti i dalje projektuju sukob na Levantu kao antiterorističku operaciju, navodeći da se pripadnici Hezbolaha i Hamasa kriju iza civilnog stanovništva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija