• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.10.2024

08:40

Počelo je! Dramatično obraćanje Zelenskog! Bukti odsudna bitka za Kursk, Rusija konačno rešila da završi sve!

Shutterstock/AP/ГУР МО

Vesti

Počelo je! Dramatično obraćanje Zelenskog! Bukti odsudna bitka za Kursk, Rusija konačno rešila da završi sve!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da su ruske snage pokušale da istisnu ukrajinske trupe sa položaja u ruskoj pograničnoj oblasti Kursk, ali da su ukrajinske snage držale svoje linije.

- Što se tiče operacije Kursk, Rusija je pokušala da potisne naše položaje, ali mi držimo određene linije - rekao je Zelenski u svom noćnom video obraćanju, preneo je Rojters.

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je juče da su ruske snage ponovo zauzele dva sela u ruskoj pograničnoj oblasti Kursk.

Ukrajinske trupe izvršile su masovni upad u Kursk u avgustu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prve sedmice protiv sezonskog gripa u Srbiji vakcinisano 80.000 ljudi
Društvo

Prve sedmice protiv sezonskog gripa u Srbiji vakcinisano 80.000 ljudi

Tokom prve sedmice od početka vakcinacije protiv sezonskog gripa u Srbiji vakcinu je primilo 80.000 građana izjavila je danas direktorka Insitituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović i navela da su za vakcinisanje najviše zainteresovani stariji građani ali se vakcinišu i ostali.

13.10.2024

10:12

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju
Kultura

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju

Pozorište “Boško Buha” obeležiće sutra 74 godine od svog osnivanja. Tim povodom u nedelju, 13. oktobra u 20.00 časova u Teatru Vuk, biće održana predstava “Tvoje i moje”, autorski projekat Borisa Liješevića.

12.10.2024

13:46

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka