• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: b92

22.10.2024

05:25

Bajden se trese od muke! Nakon curenja informacija o planu Izraela, Bela kuća na nogama!

Tanjug/AP

Vesti

Bajden se trese od muke! Nakon curenja informacija o planu Izraela, Bela kuća na nogama!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden je "duboko zabrinut" objavljivanjem američkih obaveštajnih podataka o planu Izraela da uzvrati Iranu.

U subotu su američki mediji izvestili da američka vlada istražuje potencijalno curenje obaveštajnih podataka.

Američki istražitelji pokušavaju da otkriju kako su visoko poverljivi obaveštajni dokumenti procurili na internet.

Dokumenti, koji su se pojavili u petak na Telegramu, aplikaciji za razmenu poruka, sadrže navodnu američku procenu planova Izraela da napadne Iran.

Još uvek nije moguće reći da li su podaci procureli ili su hakovani. Trenutno nema naznaka da će biti dalje deljenja dokumenata ove vrste, pišu mediji.

"Predsednik je i dalje duboko zabrinut zbog bilo kakvog curenja poverljivih informacija u javno vlasništvo, veruje da to nije trebalo da se dogodi i neprihvatljivo je kada se to desi", rekao je portparol Bele kuće Džon Kirbi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija