• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2024

23:15

Stravična tragedija u SAD! Dete vatrenim oružjem usmrtilo bebu od 11 meseci!

EPA

Vesti

Stravična tragedija u SAD! Dete vatrenim oružjem usmrtilo bebu od 11 meseci!

Podeli vest

Jedna 11-mesečna beba umrla je nakon što ju je dete slučajno upucalo u glavu u parkiranom automobilu u San Antoniju u ponedeljak, saopštila je policija.

Smrtonosna pucnjava se dogodila na parkingu ispred bolnice Audie L. Murphi Memorial VA, prema VOAI podružnici NBC Nevs-a.

Šef policije San Antonija Vilijam Mekmanus rekao je na konferenciji za novinare u ponedeljak da je troje dece - uzrasta od tri, dve i 11 meseci - bilo u automobilu sa ženom.

Jedno od starije dece dohvatilo se dugačkog pištolja koji se nalazio u zadnjem delu vozila i slučajno upucao bebu, rekao je Mekmanus. Policija nije sigurna kako je oružje pohranjeno.

Medicinski istražitelj okruga Bekar identifikovao je bebu kao Khamari Khols Lang, prema onlajn evidenciji.

- Ono što danas imamo ovde je užasna, užasna tragedija - rekao je Mekmanus.

Langova tetka, Kheena-Marie Hutton, napravila je onlajn prikupljanje sredstava za podršku njegovoj porodici. Sakupio je preko polovine svog cilja od 5.000 dolara od petka popodne.

„Hamari je imala samo 11 meseci, najmlađa od šestoro braće i sestara“, napisao je Haton na stranici za prikupljanje sredstava. „Uneo je ogromnu radost u naše živote i bio je u procesu učenja da hoda. Njegov duh ljubavi će duboko nedostajati.“

Haton je rekao da se Langova porodica nedavno preselila u San Antonio i da je u potrazi za novim domom i poslom kako bi „obnovila svoje živote“.


 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija