• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2022

18:02

OTKRIVAMO NAJVEĆE TAJNE PEVAČICA! Ovo su Ceca, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Dragana Mirković i Lepa Brena želele da sakriju!

printscreen

Live TV

OTKRIVAMO NAJVEĆE TAJNE PEVAČICA! Ovo su Ceca, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Dragana Mirković i Lepa Brena želele da sakriju!

Podeli vest

One su naše najpoznatije pevačice, a ovo su njihove natalne karte, ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop"

Natalna karta uključuje položaj planeta koje su se našle baš tu, u trenutku kada smo se rodili. Planete i njihov položaj predstavljaju različite aspekte ličnosti, a u emisji koji vam predstavljamo astrološkinja Luna otkriva nam kakve su ličnosti najpoznatije srpske pevačice!

- Zajednička im je muzika i zajednička im je ta prodornost, borbenost, sa potpuno drugačijim karmičkim, pozivima i zadacima - otkriva atrološkinja Luna. 

Svetlana Ceca Ražnatović

Foto: printscreen

- Umetnost je njeno drugo ime, Ceca je žena koja ima vizije. Neptun mesec u konjukciji, žena koja je bar u mladosti znala da se preda emocijama zbog kojih bi možda imala neki problem. Preterano emotivna, ume da kaže "ne" i to će joj dati jednu stabilnost naročito od pedesete godine. Ona je žena koja zna da se raspriča, ona za društvo i porodicu dušu daje. Ono što sam joj videla za tri, četiri godine, stoji joj još jedno unuče - istakla je Luna.  

Nataša Bekvalac

Foto: printscreen

- Nataša je jedna teška žena. Ona je lepa, graciozna, nežna i plava. Pored muzike i pevanja mogla je recimo da se bavi modom, dizajniranjem, kozmetikom, sve što je vezano za lepotu i za glamur. Ima mušku energiju. Ona ima temperament kao njen otac kada je bio mlad. Teško je nositi se sa njom, ume naglo, iznenada i neočekovano da promeni raspoloženje i da odreaguje, plane, ali je sve brzo prođe. Ona je neko ko ne voli mnogo da priča o emocijama, pogotovu ne o negativnim i onome što je muči. Povlači se u sebe i tako se regeneriše, deca joj prijaju. Šta god da radi zbog ove venere i neptuna, ona će biti in. U ljubavnom životu biće ovako i onako, više brakova, ali ništa to njoj ne smeta - komentariše astrološkinja.

Ana Nikolić

Foto: printscreen

- Ana je žena koja je neverovatno intiligentna, analitična, jaka, čak i kada je najslabija kada nsjviše plače, kada briše suze, snaga joj raste. Vrlo je specifična, ima jednu mušku energiju, izrazito jaku, što joj i daje da može da oscilira. Može toliko da padne, čak i u teške depresije, što je jedan period njenog života i bio, ali ona se diže kao ptica feniks iz pepela, još jača, jedna žena neuništiva. Voli da bude nepravedna, sebična, gleda samo na sebe, njen horoskop ukazuje na to da je ona mnogo ranije trebala da uđe u brak, ali najbolje funkcioniše sama. Uniforma bi joj dobro stajala, vojnik, policajac, inspektor, neki posao gde bi mogla da iskoristi svoje mentalne sposobnosti - otkriva Luna. 

Dragana Mirković

Foto: printscreen

- Dragana je drugačija od svih. Prvo ona je žena koja je izizetno dobra, kao čovek. Ona je imala svoje lomove i nepravde koje je doživljavala, ta neka žrtvovanja kada su deca u pitanju. Nije bila svesna i imala je veliki strah od javnog nastupa, scene i celog tog puta u to vreme. Ne voli svađe, ne voli galamu, više voli da razgovara i sve rešava mirnim putem. Merkur u vodoliji, spremna je i na dogovore, promene, čak i kada treba vreme da se uloži za tako nešto sve može samo da je iskreno. Kod nje vidim više ostvarenje kroz poziv majke i žene, a ne toliko kroz poziv pevačice. Ona je rođena sa zadatkom da na jedan stabilan način učvrsti svoju decu i pusti ih da se otisnu u život - komentariše astrološkinja Luna.

Fahreta Živojinović Lepa Brena

Foto: printscreen

- Lepa Brena je žena stena, hoću reći da je na neki način tiranin. Toliko ume da drži pod kontrolom emocije i sve, zarad cilja. Voli i druge da drži pod kontrolom, da nema milosti. Ako hoćete da se približite Lepoj Breni i pridobijete njenu pažnju budite disciplinovani, uredni, dosledni, pravedni i držite reč i obećanje. Možda je zato i postigla sve što jeste, nije birala ni sredstva, ni način. To što se ona ostvarila kao majka i porodično, nije dala da joj dotakne posao. Nema puno loših aspekata, izuzetno jedan jak i stabilan horoskop, rođena je da osvaja svet - zaključuje Luna. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija