• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

11.02.2023

20:00

Raskrinkana! "Aleksandra Nikolić se prodaje za PARE"! Izneti svi DOKAZI (VIDEO)

printscreen

Live TV

Raskrinkana! "Aleksandra Nikolić se prodaje za PARE"! Izneti svi DOKAZI (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandra Nikolić pala je u očima mnogih gledalaca zbog ponašanja u šestoj sezoni "Zadruge" i nakon raskida sa Dejanom Dragojević sa kojim je bila u ljubavi sve do svog ulaska na imanje u Šimanovcima. O Aleksandrinom moralu se dosta pričalo, a sada je bivša rijaliti učesnica u emisiji "Džet set - Top 5" razvezala jezik i otkrila nepoznate detalje iz privatnog života Nikolićeve

 

U pitanju je Jovana Novakov Cvitkovac Šmizla, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi".

- Prva sam podržala to što se ona promenila zbog Dejana Dragojevića, a znam da se nije promenila da drugačije ne bi mogla sa njim da bude u vezi. Svesno je ušla u vezu sa njim i folirala se dokle je mogla, a izgleda nije mogla dugo da izdrži pa je pokazala svoje pravo lice po stoti put i to je ona - rekla je Jovana, a onda se osvrnula na priče da je Aleksandra Nikolić bila pozivana na žurke kako bi zabavljala mušku populaciju.

Foto: Printscreen/You Tube

Aleksandra Nikolić

- Da, pa šta su joj radili... fenirali je (smeh). Sve ono što mi inače radimo u krevetu sa partnerima, e to je radila. Ja stvarno ne mogu da pričam o moralu, mogu samo da se poklopim ušima i da ćutim, ali te njihove pretnje da će moj muž saznati ko sam i kakva sam, ali on zna sve o meni. Muž mi je rekao da je Aleksadra dobra, kaže da hoće da učini i da nema granice - otkrila je ona, a na pitanje da li je naplaćivala usluge, rekla je:

- Pa bilo je "fifti fifti", kako za koga - rekla je Šmizla, a šta je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 1 godinu

Pa opšte je poznato da se sve te sa pačijim usnama heftaju za lovu. Pačije usne im služe da bolje duvaju u frulu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija