• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2023

15:00

NEVIĐENI SKANDAL USRED BEOGRADA! Opasna provokacija Kurtijevog režima, na sve načine žele da ponize Srbiju!

Informer

Live TV

NEVIĐENI SKANDAL USRED BEOGRADA! Opasna provokacija Kurtijevog režima, na sve načine žele da ponize Srbiju!

Podeli vest

Skandal u centru Beograda kada je obeležena proslava nezavisnosti lažne države Kosovo, opozicija koja na sve načine moli EU da ih dovede na vlast i kako rukovodstvo RTS nastavlja da razbacuje novac od građane ove nedelje su teme u emisiji "Replika".

Bura oko milionskih zloupotreba na RTS se ne stišava, a analitičar Stevica Deđanski kaže da se nada da će ovo katastrofalno rukovodstvo doživeti kraj i snositi posledice.


- Ovo rukovodstvo RTS uopšte nije trebalo da bude postavljeno, a posebno ne da bude reizabrano. Građani već dugo imaju problem sa Javnim servisom, ne mogu se gledati utakmice reprezentacije Srbije, jer oni ne kupe prava i slično. Ovo mora imati epilog. Ne može biti samo kraj, pa idemo u penziju. Ko je oštetio toliko državu mora biti progonjen, kažnjen i na naslovnim stranama medija - ocenjuje Deđanski.

Proslava nezavisnost tzv. Kosova usred Beograda jeste skandal koji nije smeo da se dozvoli, ocenjuje analitičar Marko Matić.


- U pitanju je i veoma opasna provokacija od strane prištinskih institucija i Kurtijevog režima. Ta kancelarija koja postoji u Beogradu ne predstavlja nikakvu "državu" Kosovo, već je to samo oficir za vezu i samo nastavlja sa provokacijama. Ovo je razlog za otkazivanje gostoprimstva sadašnjem  njihovom oficiru - podvlači Matić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lol

pre 1 godinu

da mi imamo neke obavestajne sluzbe kojima se kao dicimo svaki dan po medijima ovo se ne bi desilo al.. eto.. izgleda da nemamo, nasi saznali za ovo preko instagrama komedija od drzave

Maja

pre 1 godinu

Kurti je teroristički olos koji bi da protera srpski narod sa njihovih ognjišta sa KiM

Maja

pre 1 godinu

Nikada Srbija neće biti ponižena jer će Vučić uraditi sve za odbranu srpskih nacionalnih interesa.

Maja

pre 1 godinu

Srbija na čelu sa Vucicem je snažna, samostalna i slobodarska zemlja i necemo dozvoliti da nas neko ponižava ili da sabotira naše interese

Alek

pre 1 godinu

Na sve moguće načine Kurtijev režim pokušava da provocira našu zemlju.

aca

pre 1 godinu

Srbija je jaka zemlja koja ce se izboriti sa Kurtijem

aca

pre 1 godinu

Neko kao Kurti nema cak ni mogucnost da uvredi nekoga

Karolina

pre 1 godinu

Kurti i njegovi sateliti se opasno poigravaju zele po svaku cenu da izazovu nas nepromisljen i brzopleti potez.

Jasna

pre 1 godinu

Preko oficira za vezi i svojim medijskih satelita Kurti nastavlja svoje prljave igre.

Tanja

pre 1 godinu

Nastavaljaju da se nizu Kurtije provokacija ali verujem da se uskoro da skaze od muke i besa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija