• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

12.03.2023

15:00

NASTAVLJA SE TEROR ALBANACA NAD SRBIMA! Pritisci iz dana u dan sve veći, ne biraju sredstva da dođu do svog konačnog cilja! (VIDEO)

Informer

Live TV

NASTAVLJA SE TEROR ALBANACA NAD SRBIMA! Pritisci iz dana u dan sve veći, ne biraju sredstva da dođu do svog konačnog cilja! (VIDEO)

Podeli vest

Spinovi da je Srbija prodavala oružje zaraćenim stranama, fomiranje Nacionalnog pokreta za državu, nastavak albanskog teroriranja Srba na Kosovu i Metohiji i da li će Evropska unija zavrnuti finansijsku slavinu Srbiju ako ne potpiše francusko-nemački sporazum glavne su teme ove nedelje u emisiji "Replika".

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević kaže da se nastavlja teror nad Srbima na Kosovu.

- Cilj im je iskoreniti sve ono što je srpsko, od groblja, crkvi, pa sve do etničkog čišćenja. Nemamo mi altrenativu osim razgovora. ZSO je jedini mehanizam za odbranu našeg naroda na KiM - poručuje Milićević. 

Poslanik SNS Vladimir Marinković ističe da su spinovi oko prodaje oružja zaraćenim stvarima nastavak hibridnog rata. 

- Nije prvi put da se promovišu dezinfoirmacije o Srbiji i njenom geopolitičkom uticaju ovde u regionu kao proksi državi i saveznici Rusije i Vladimira Putina. To ima za cilj da oslabi našu poziciju po pitanju pregovora sa Prištinom. Međutim, Vučić dokazuje da mi vodimo samostalnu i nezavisnu politiku - podvlači Marinković




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

Vucicu sta ti ono obeca narodu da nece biti oluja i bljeskova a svaki dan nam napadaju bracu ako nemas kurca muskog skloni se sa Vlasti i pustui nekom da vodi ovu zemlju kako treba . sta treba da se desi pizdo a da ova usrana drzava sa vama svima na celu reaguje isti ste kutrac izdajnicki kao i oni petokolonazi DOSOVI .Znas kako se bumerang vraca ,ta deca svaki dan dozivljavaju strasne stvari dok su tvoja deca zasticeni beli medvedi seti se njih i uradi ono sto treba da zastitis i ostalu decu kao sto svog stitis...........

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Nemanja Šarović tvrdi da ima dokumenta kojima se nedvosmisleno dokazuje da je Srbija prodavala i da nastavlja da Ukrajini prodaje oružje i da je kopije tih dokumenata poslao svim vučićevskim i svim objektivnim medijima u Srbiji, ali su samo Nova S i N ta dokumenta prikazali javnosti i još je rekao da je kopiju dokumenata dao i ruskoj ambasadi u Beogradu (Jutjub; Nemanja Šarović I deo: Nacionalna katastrofa simbolično 24.marta i potpuno poniženje Srbije! - zaboravila sam da li je o tim dokumentima govorio u prvom ili u drugom delu), ali je dobro krajnje pažljivo odgledati i ovo (Jutjub; Nemanja Šarović: СРБИЈА ИЗВОЗИ ОРУЖЈЕ У УКРАЈИНУ - МОСКВА ЋЕ ТРАЖИТИ ЗВАНИЧНО ОБЈАШЊЕЊЕ! ЕВО ДОКАЗА!!!), jer na kraju snimka je pokazan i dokument ili jedan od dokumenata(...), ali i ovo (Jutjub; BEZ USTRUČAVANJA - Nemanja Šarović: Vučić je u Tirani proglasio Putina za ratnog zločinca!).

Marko

pre 1 godinu

Vučić je veliki lider i političar koji zna kako da nastavimo dalje u nove pobede nema predaje

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: drapata4@gmail.com ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)

VUČIĆ JE GLASNO I JASNO REKAO U BRISELU DA NEĆE POTPISATI I OSTAO JE PRI TOME! Jedan faktor je veoma bitan za dalju političku borbu!
Podkast

VUČIĆ JE GLASNO I JASNO REKAO U BRISELU DA NEĆE POTPISATI I OSTAO JE PRI TOME! Jedan faktor je veoma bitan za dalju političku borbu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nedavno iz Brisela da je Srbija spremna da radi na implementaciji novih stvari iz Evropskog plana za Kosovo, ali da nikada neće moći da se priča o priznanju i ulasku lažne države u UN. O ovoj temi govorili su gosti današnje "Replike" Ivan Miletić iz Instituta za javnu diplomatiju i Nikola Šainović bivši premijer Srbije.

05.03.2023

15:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija