• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2023

20:00

Ekskluzivni "Selfie interview"! Dejan Dragojević: Evo zašto je Jovana prava, biću super ćale! Još se nisam razveo, upisaću fakultet...

printscreen

Live TV

Ekskluzivni "Selfie interview"! Dejan Dragojević: Evo zašto je Jovana prava, biću super ćale! Još se nisam razveo, upisaću fakultet...

Podeli vest

Dejan Dragojević je ogolio dušu u "Selfi intervjuu"! Za pobednika "Zadruge 5" je stigao rekordan broj pitanja na našem Instagram profilu "Selfie interview", a on se snimao u svojoj sobi i dvorištu u Veterniku dok je odgovorao na ona najzanimljivija.

Deki je iskreno pričao o devojci Jovani, ali i o bivšim partnerkama i cimerima iz rijalitija. Pred vama su odgovori na neka škaljiva pitanja, a na snimku saznajte šta je još Dejan pričao o Sandri Rešić, Marku Đedoviću, Nenadu Macanoviću Bebici, Ivanu Marinkoviću, svom bratu Davidu...


Da li znaš da bi svaka majka i devojka poželela sina i momka koji voli kao ti?


- Znam, ovakav momak se više nikad neće roditi! Jeste da imam mana, Boga pitaj koliko, ali sam specifičan i znam da volim!


Zašto ne uđeš u "Zadrugu" i okreneš im mozgove, da deca nauče od mastera kako se igra rijaliti?


- Gledam da mi rijaliti bude poslednja opcija. Nikad ne reci nikad, ali ne bih voleo da uđem. Počeo sam da živim normalan život, s normalnim ljudima...


U hajpu si, imaš veliku podršku ljudi, ali se čini kao da se povlačiš iz javnosti i to ne koristiš. Zašto?


- Ponosim se time što sam pobedio u jakom projektu, ali nisam otkrio lek za koronu, nisam osvojio Nobelovu nagradu... Javnost je teški krš, a ja ne težim kršu, već nečem normalnom.


Reci već jednom nešto o tom poslu koji najavljuješ mesecima.


- Ne mogu da pričam o poslu jer razvod nije skroz gotov. Kad mi stigne da sam se razveo, tog trenutka ću pričati o poslu. To će se desiti do kraja leta.


Da li još uvek planiraš da upišeš IT akademiju?


- Ako mi krene ovaj biznis, upisaću fakultet jer će mi biti potreban.


Zašto uvek o svojim izabranicama pričaš sve najbolje, da je ona ta prava, a na kraju te izdaju?


- To nije do mene... Kad neko priča negativno, ja ću uvek reći pozitivno. I majka narkomana priča da joj je sin dobar, a celo selo zna da se bode u venu. Pogreši čovek, zezne se...


Da li će Aleksandra posle svega moći u oči da te pogleda?


- Naravno da me nikad neće pogledati u oči jer neće imati priliku. Ne krećemo se u istom društvu, po etno selu i splavovima.


Šta posle svega iskreno misliš o Aleks? I koja je najveća razlika između nje i nove devojke?


- Ne bih da poredim Jovanu i nijednu bivšu devojku, jer je ona izmislila svet za njih. Normalna je, radi od jutra do uveče, ne zanimaju je gluposti, ne tračari, nema kvarne crte, skroz je mimo tog sveta u kom sam bio i zato smo zajedno.


Kako ste se upoznali Jovana i ti?


- Jovanu sam upoznao kad je padala kiša. Ona je pokisla, ja sam prošao autom kroz neku rupu i isprskao sam je. Onda sam izašao, skinuo sam jaknu, majicu i duks, bio sam go i nju sam obukao. Filmska scena! Njoj su u tom trenutku ispale sveske i skripte, sagla se da pokupi, ja sam se sago da joj pomognem i kisnuli smo se!


Priželjkuješ li porodicu sa Jovanom? Da li bi se bolje snašao kao otac dečaka ili devojčice?


- Mislim da bih bio vanserijski ćale. Lutao sam ovih godina, baš bih voleo da se ostvarim kao otac u skorije vreme. Zar da budem tata sa 40 godina? Već imam tri sede dlake na bradi od stresa...
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 11 meseci

Tebi dečko trebaju doktori pod hitno. Ti ne znaš ni ko si ni odkle si, molim te leči se pod hitnoooo ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!
NBA

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!

Košarkaši Atlante savladali su Boston Seltikse u dramatičnom meču NBA lige rezultatom 123:122 nakon produžetka. Jedan od najzaslužnijih za trijumf Hoksa bio je kapiten Srbije Bogdan Bogdanović! Po završetku utakmice, Bogdanov saigrač Dejonte Marej pohvalno je govorio o Srbinu i istakao njegov doprinos u pobedi nad vodećim timom Istočne konferencije!

29.03.2024

16:45

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija