• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

01.04.2023

20:00

ONI SU POPILI TUŽBE U ZADRUZI, A DA TO I NE ZNAJU! Bivša zadrugarka podnela krivične prijave protiv OVIH ZADRUGARA! (VIDEO)

Printscreen TV Pink

Live TV

ONI SU POPILI TUŽBE U ZADRUZI, A DA TO I NE ZNAJU! Bivša zadrugarka podnela krivične prijave protiv OVIH ZADRUGARA! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je u nedelju napustila najgledaniji rijaliti format na Balkanu Zadrugu 6, bivša zadrugarka otkrila nam je da je tužila pojedine zadrugare za izgovorene laži upućene njoj.

Sofija Una Manić iako je pobedila u igrici za dupliranje glasova nije uspela da ostane u igri za 50.000 evra, kolika je glavna nagrada. 

Sofija Una Manić pošto je ispala iz Zadruzge pala je u zagrljaj majci Mileni.

Iako se od nje očekivalo mnogo kao od nekog ko ima rijaliti iskustva, bivša rijaliti učesnica se poslednjih meseci totalno ugasila, te nam je otkrila zbog čega se to i desilo. 

Foto: E-stock

- Od mene se očekivalo mnogo, a i ja sam sama svesna da sam na početku rijalitija bila ono što se od mene traži, ali kako je rijaliti odmicao, ja sam se sve više plašila za svoju bezbednost zbog pojedinih zadrugara - započinje Sofija Una koja sada priznaje koga se najviše plašila u "Zadruzi" iako je obezbeđenje uvek bilo u blizini: 

Foto: printscreen

- Znam ja da je tu obezbeđenje i znam da tu ne može ništa krucijalno da se desi, ali ta mili sekunda kada neko krene na vas je bila ključna, a obezbeđenje ne može da se teleportuje i spreči sukob. Od ženskih osoba najviše sam se plašila Maje Kovačević jer sa njom imam sukob još od prethodnog rijalitija, a od muških osoba to je definitivno Milan Vračević. Sve u globalu niko uz kuće me nije podnosio, primećivala sam poglede i komentare čim ustanem nešto da kažem, a nekad je bilo dovoljno samo da prođem kroz kuću kako bi neko nešto dobacio loše na moj račun - ističe bivša rijaltii učesnica.

Majka Sofije Une bila je zadužena za prikupljanje materijala ukoliko se nešto loše desi njenoj ćerci u rijalitiju, pa je otkrila da je spremila tužbe za pojedine zadrugare. 

Foto: printscreen

- Moram da kažem da sam spremila tužbe za Maju Kovačević, Petrućija i Palčicu. Zbog neistina koje su govorili o meni tokom rijalitija, apsolutno sam spremna da zaštitim svoj lik i delo, jer ne želim da to utiče na moju budućnost i posao kojim ću se baviti. Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje tamo, ali laži ne. Mogu da kažu da sam i ovakva i onakva, ali da sam prostitutka i da radim za novac to ne opraštam. Ja sam jedna od retkih devojaka koja je napustila Zadrugu podignute glave, bez ijedne mrlje na sebi - govori Sofija Una. 

Opšte poznato da velika većina zadrugara ulazi u rijaliti kako bi zaradila veliku svotu novca na brz način, Sofija nam je otkrila koliko novca je ona zaradila i kako planira da ga potroši. Više o svemu tome pogledajte u video prilogu iznad teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija