• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.04.2023

20:00

ZVEZDAN ME JE MUVAO NEDELJAMA, IAKO JE BIO UVELIKO SA ANĐELOM! Brutalna ISTINA o Slavniću ugledala svetlost dana -  Kamere ovo nisu zabeležile! (VIDEO)

printscreen

Live TV

ZVEZDAN ME JE MUVAO NEDELJAMA, IAKO JE BIO UVELIKO SA ANĐELOM! Brutalna ISTINA o Slavniću ugledala svetlost dana - Kamere ovo nisu zabeležile! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je napustila "Zadrugu", bivša rijaliti učesnica Sofija Una oplela je po Zvezdanu i otkrila brutalnu istinu o njihovom odnosu

Kontroverzna učesnica rijalitija Sofija Una, sumirala je utiske o svom učešću u rijalitiju, te nam je otkrila razne pikanterije koje kamere nisu zabeležile. 

Naime, Sofija nam je priznala da ju je Zvezdan Slavnić muvao sve vreme dok je bio u vezi sa Anđelom, mada kako ona ističe ona nije bila jedina. 

Miljana i Zola proslavili pomirenje nikad žešćom vrelom akcijom! 

Foto: printscreen

- Ja sam poslednje dve noći provela u izolaciji. Miljana je demonstrativno uletela u izolaciju kako bi proverila da ja ne daj Bože spavam pored Zole. Gledala je kada ću ja izaći iz izolacije na cigaretu ili do toaleta kako bi obavili šta imaju (smeh) - govori Sofija Una. 

Bilal i dalje ima emocije prema Maji Marinković.

Foto: printscreen

- Koliko ja znam, Bila je bio izričit u tome da neće nikada biti sa Majom. Razočarala ga je i ostaje pri svom stavu, sad ne znam šta se tu može još desiti - komentariše bivša rijaliti učesnica. 

Miljana prolila reku suza zbog Ivana i njegovog odnos sa Željkom.

Foto: printscreen

- Miljana i Ivan su stalno u sukobu oko Željka. Malo i preteruku, jer Ivan se trudi koliko može jer nije lako u Zadruzi biti rijaliti igrač i roditelj. Malo je sve to pogurano rijalitijem i tom energijom tamo - ističe Sofija. 

Zvezdan Slavnić, muvao Sofiju Unu iako je u vezi sa Anđelom!

Foto: printscreen

- Mnogo toga kamere nisu zabeležile, bar kada sam ja u pitanju. Nedeljama je to trajalo, to muvanje. Kada god sam prošla pored njega to su bili pogledi, signali, uvek mi je dobacivao Luninom pesmom "A ona samo puca, puca, puca". Bilo je situacija da dođem do automata za vodu, pa on dobaci "Ooo pa došli smo do izvora gde se pije voda" i sve to onako sa pogledom i osmehom. Ja ne znam kako to kamera nije zabeležila, ali evo prilike da to otkrijemo. Moram da napomenem da nisam bila jedina zadrugarka koju je muvao. Bilo je tu i drugih, samo periodično kako mu je koja u tom trenutku bila zanimljiva. Što se Anđele tiče već sam rekla da ju je pametno iskoristio, da ima rijaliti iskustvo, a životno neiskustvo - otkriva rijaliti učesnica. 

Nikad žešća akcija Matore i Anite tresla Zadrugu!

Foto: printscreen

- Za tu akciju sam ja zadružena. Anitu sam postavila za vođu i znala sam koga će da izabere za omiljenu osobu, tako da smo to mogli i očekivati. Mislim da Matora treba da mi bude zahvalna na tome (smeh) - završava Sofija Una za emisiju "Zadrugari na skeneru".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija