• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.05.2023

20:00

Darko Tanasijević: Takmičiću se u "Zadruzi all stars"! Evo šta stvarno mislim o Dejanu, Aleks, Miljkoviću, Ani, Zvezdanu, Maji, Anđeli...

Informer

Live TV

Darko Tanasijević: Takmičiću se u "Zadruzi all stars"! Evo šta stvarno mislim o Dejanu, Aleks, Miljkoviću, Ani, Zvezdanu, Maji, Anđeli...

Podeli vest

Darko Tanasijević snimio je "Selfi intervju" u kojem je otkrio mnoge tajne! Voditelj "Zadruge" najavio je da će učestvovati u "all stars" sezoni tog rijalitija, i to sa Matorom, Majom Marinković, Ivanom Šopić...

Darko je otvoreno pričao o bivšim i sadašnjim učesnicima megapopulanog rijalitija - Dejanu Dragojeviću, Aleks Nikolić, Marku Miljkoviću, Ani Ćurčić, Zvezdanu Slavniću, Maji Marinković, Anđeli Đuričić... Pred vama su odgovori na neka pitanja, koja ste mu postavili preko našeg Instagram profila "Selfie interview", a na snimku pogledajte šta je još pričao Tanasijević.

Gotivim te, ali me ponekad baš nerviraš! 
- Žalim slučaj! Nisi jedina, mama me voli najviše na svetu, ali joj nekad baš idem na živce.

Kad planiraš da budeš realniji dok postavljaš pitanja zadrugarima? Koliko znam, još nisi diplomirao novinarstvo...
- Kakvo raskrinkavanje! Kada sredom postavljam pitanja zadrugarima, postavljam vaša pitanja, pitanja gledalaca. U pravu si, još nisam diplomirao novinarstvo, na trećoj godini sam stao, zaposlio sam se, pa sam zapostavio faks, ali ću ga završiti.

Kako komentarišeš ljubavni četvorougao Zvezdan-Ana-Anđela-Maja? S kojom od njih tri treba Zvezdan da bude?
- I dalje ih izučavam, videćemo ko će sve biti u tom četvorouglu, da li će neko otići, a neko doći do kraja "Zadruge". Možda je bolje pitanje da li one treba da budu sa Zvezdanom, nego s kojom on treba da bude.

Da li Ana Ćurčić kopira Kiju Kockar? Koja od njih dve je veća žrtva?
- Teško pitanje. Ne znam ko koga kopira. Da li uopšte može da se meri koja je veća žrtva? 

Ko je opasniji lik, Kristijan ili Zvezdan?
- Ne znam, ne plašim se nijednog, za mene nisu opasni.

Čemu toliko pranje Aleksandre? Šta je ta devojka pokazala? Ništa!
- Svako od nas bi trebalo da se pere, i to redovno, jednom dnevno minimum. Vi koji gledate "Zadrugu" znate šta je pokazala, videćemo kakav će plasman imati na kraju.

Šta misliš o Dejanu Dragojeviću?
- Sve najbolje. On mi je stvarno zanimljiv dečko, s njim sam u super odnosu. Bistar je i inteligentan. Drago mi je što konačno uzeo život u svoje ruke. Voleo bih da ostvari sve što želi.

Navedi bar tri učesnika iz svih šest sezona koji su uspeli posle "Zadruge".
- Sloba Radanović, Teodora Džehverović, Ivana Šopić, Marko Đedović...

Kad bi se radila "Zadruga all stars", koga bi pozvao da učestvuje i da li bi se i ti možda takmičio? 
- Kad bi to bila "all stars" sezona, učestvovao bih i ja, prvi put! Pozvao bih da učestvuju najuticajnije zadrugare, koji su ostavili veliki trag. Tu bi bile Matora, Maja Marinković, voleo bih opet u "Zadruzi" da vidim Šopićku! Ne znam da li će se naljutiti na mene, skoro sam gledao neke njene stare snimke, voleo bih ponovo da je vidim!

Koga bi voleo da vidiš u "Zadruzi", a da nije bio do sad?
- Takija Marinkovića, Osmana Karića, Jucu - majku Nece i Pece... I Tamaru Đurić bih odmah ubacio u "Zadrugu".

Šta misliš, ko je najpokvareniji zadrugar ikad?
- Ne smem da imenujem. Šalim se, nemam pojma ko je najpokvareniji.

Kad ćeš se javno izviniti Marku Miljkoviću?
- A?! Ne znam zbog čega bi trebalo da mu se izvinim. Možda bi on trebalo meni. Šalim se! Ništa mu nisam uradio u životu da bi trebalo da mu se izvinjavam.

Zašto si pričao da si oženjen kad to nije tačno?
- Šalio sam se. Ko razume, shvatiće.

Da li si solo?
- Jesam, konkurs je otvoren, prijavite se!

Kog kolegu najviše gotiviš: Dušicu, Šopićku ili Đedovića?
- Sve ih gotivim, svako je poseban na svoj način, ali najviše volim Dušicu, najduže je znam, najprisniji smo, šestu godinu zaredom smo zajedno...

Kad si poslednji put zaplakao? Zbog čega ili koga?
- Mnogo volim onu pesmu "Srce porodično" iz "Porodičnog blaga". Kad sam na Jutjubu video prvi ples na nekoj svadbi uz tu pesmu, to mi je bilo veoma emotivno, bio sam poludepresivan i rasplakao sam se. To je trajalo deset minuta i prošlo je!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija