• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2023

20:42

BILA SAM ZALJUBLJENA U DŽONIJA DEPA! Ivana Boom Nikolić u "Selfi intervjuu" priznala: Provela sam neko vreme sa njim!

Informer

Live TV

BILA SAM ZALJUBLJENA U DŽONIJA DEPA! Ivana Boom Nikolić u "Selfi intervjuu" priznala: Provela sam neko vreme sa njim!

Podeli vest

Ivana Boom Nikolić napravila je pravi bum dok je odgovarala na vaša pitanja u "Selfi intervjuu"! Atraktivna pevačica otkrila je detalje poznanstva sa holivudskom zvezdom Džonijem Depom!

Bivša "uraganka" je iskreno odgovorila na sva vaša pitanja, koja ste joj postavili preko našeg Instagram profila "Selfie interview". Pred vama su neki odgovori, a šta je još Ivana priznala pogledajte u snimku!

Obožavam te! Mislim da zaslužuješ svetsku karijeru i dobrog momka. Šta misliš, dokle ćeš dogurati?
- Do finala! Hvala puno na tim divnim rečima. Karijera mi ide putanjom kojom želim da ide. Ako mi se nekad desi svetska karijera, biće super! Težili smo ka tome još u sastavu "Harikejn", tako da lagano, stepenik po stepenik. A što se tiče dobrog momka... Naravno, svi to zaslužuju, ne samo ja.

Top si! Da li bi izašla na piće sa nekim ko nema para, ali ima mnogo ljubavi?
- Apsolutno, novac nema nikakve veze sa ljubavlju. U mom slučaju to sigurno nije primarna stvar, ja sam uvek gledala samo ljubav! I zauvek će tako biti.

Da li te neko muva?
- Kod mene se po tom pitanju ništa nije promenilo, tako da je odgovor - ne!

Kakav je osećaj biti gošća na toliko Cecinih i Zdravkovih koncerata već na početku karijere?
- Verovatno ste hteli da kažete na početku solo karijere, zato što smo stvarno dosta koncerata imale kao grupa, pa i taj svetski nastup na Evroviziji. A što se tiče solo karijere, puno mi je srce što se tako odvija i što će biti još mnogo zajedničkih koncerata. Ogromna mi je čast i zadovoljstvo što delim binu sa takvim izvođačima. Ponosna sam! 

Da li bi snimila pesmu sa novim "uragankama"? A sa Sanjom i Ksenijom?
- Svakako, one su mi preslatke, želim im svu sreću. Snimila bih i sa Sanjom i Ksenijom ako se nađe dobra pesma.
 
Da li ćeš opet nekada ići na Evroviziju? Misliš li da bi se bolje plasirala sama?
- Evrovizija je ozbiljno takmičenje koje je ostavilo trag na moju karijeru. Volela bih da se ponovi, ako nađemo dobru pesmu, idemo na konkurs.

Šta misliš o Teodori Džehverović? Da li bi snimila duet sa njom?
- Stvarno volim Teodoru! Sarađivale smo i ranije i naravno da bih volela da snimimo neku pesmu. Generalno volim kolaboracije.

Imaš neki hobi? Da li voliš da voziš rolere?
- Volela bih da znam i krivo mi je što nikad nisam naučila da ih vozim. Mislim da ću pod stare dane da krenem da vozim rolere.

Kako si tako zgodna?! Koje vežbeš radiš za guzu?
- Jedino radim "hip trast", mislim da je to najbolja vežba za gluteus. A kako sam tako zgodna? Mislim da je ples učinio svoje, kao i genetika i to što sam sportski tip i ceo život sam u treningu.

Sve smo kao klinke bile zaljubljene u nekog poznatog. U koga si ti bila zaljubljena kao klinka i šta danas misliš o tom tipu?
- Nekoliko puta sam pričala o tome, navela sam Džonija Depa. Toliko mi je drago što sam imala priliku da ga upoznam ovde u Beogradu i da provedem neko vreme sa njim. On je stvarno jedan normalan čovek. Eto, neka bude da je on...

Da li se stidiš svojih slika pre operacija?
- Apsolutno nemam čega da se stidim. Dosadilo mi je da odgovaram na ovakva pitanja jer nisam promenila lični opis. Prosto, kako godine idu tako se i ti menjaš, a veliki udeo u tome ima i šminka koja je ranije bila mnogo drugačija nego sada. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija