• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2023

18:53

Advokat Zora Dobričanin o MASAKRU NA VRAČARU za INFORMER TV: Sumnjala sam da se u sve umešala sekta (VIDEO)

Informer

Podkast

Advokat Zora Dobričanin o MASAKRU NA VRAČARU za INFORMER TV: Sumnjala sam da se u sve umešala sekta (VIDEO)

Podeli vest

Advokat Zora Dobričanin bila je gost Informer telvizije povodom nezapamćenog masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu u kojoj je tinejdžer Kosta K. (14) ubio osmoro učenika i radnika obezbeđenja i ranio šest učenika i nastavnicu.

Nju je ova vest posebno potresla jer u ovu školu idu deca koja poznaje. Kako kaže bila je uverena da iza svega stoji okultizam.

- Ubica nije bio predmet vršnjačkog nasilja, deca kažu da je bio neprimetan. Prvo sam posumnjala da su se umešale sekte - rekla je Dobričanin i dodala:

- Njega niko ne treba da brani jer on nije krivično odgovoran, njime može da se bavi ustanova za socijalni rad. Nisam sklona da verujem da je oružje bilo neadekvatno čuvano. Meni deluje da je njega neko pripremao. U ovom činu vidim probleme čitavog društva. Nešto treba sistemski promeniti u obezbeđenju škola. 

Dobričanin kaže da jednu od mera prevencije da decu u školama treba obrazovati o osnovama krivičnog zakona.

- Svi moramo da se potrudimo da ovo bude bolje mesto za život.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 10 meseci

evo ga.. krece tabloidizacija .. ko drugi nego informer... ma jel i horoskop kriv mozda?

Ratko

pre 10 meseci

o vcemu mi pricamo na primer za sektu Crna ruza se zna kakva je i tacno se zna gde se okupljaju i niko nista ne preduzima ,a policija sigurno ima saznanja i za druge sekte oi opst niko nista ne preduzima . sta je sa oruzijem odakle toliko municije u stanu i oruzija ,zasto nije pod kljucem od dece .....new izmisljajte vise toplu vodu ......sad lepo otac na robiju jedno 10 godina kao preimer zasto se oruzije ne drzi zakljucano od dohvata dece

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija