• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2024

11:00

HIT VIDEO! Opozicija: Imamo ubitačne argumente! Argument opozicije: “Punokrvni pastuv će prevrnuti dobroćudnog penzionera kada vidi pticu u letu”!

Fotoilustracija/Insajder

Vesti

HIT VIDEO! Opozicija: Imamo ubitačne argumente! Argument opozicije: “Punokrvni pastuv će prevrnuti dobroćudnog penzionera kada vidi pticu u letu”!

Podeli vest

Skupština Srbije počela je juče prvu sednicu redovnog jesenjeg zasedanja, na kojoj poslanici razmatraju izmene Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, kojima se traži zabrana istraživanja i eksploatacije bora i litijuma. Ovlašćeni predlagač zakona Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka, obrazložila je juče predlog, a tokom njenpog govora mogli su se čuli razni biseri. Ipak, opozicionar Srđan Milivojević kaže da su to "ubitačni argumenti.

Ovlašćeni predlagač zakona Danijela Nestorović rekla je da je "magnezijum kao dobroćudni penzioner koji sedi na klupi i odmara, a litijum kao mladi punokrvni pastuv koji će, kada vidi pticu u leti, prevrnuti i klupu i penzionerima".

Ipak, iako su ovo potpune besmislice koje je Nestorovićeva izgovorila, njen kolega Srđan Milivojević, poslanik DS koji se "bori protiv nasilja" i glumi velikog patriotu i ekologa, kaže da su to, ni manje ni više, nego  -- ubitačni argumenti! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set