• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2024

17:17

Posle gostovanja na tajkunskoj TV: Opštinski odbori traže da se ispita odgovornost Branka Ružića!

Miloš Rafailović

Vesti

Posle gostovanja na tajkunskoj TV: Opštinski odbori traže da se ispita odgovornost Branka Ružića!

Podeli vest

Potpredsednik GO SPS Branko Ružić gostovao je jutros na tajkunskoj N1 kod antisrpski nastrojene novinarke Danice Vučinić, a sada pojedini opštinski odbori iz unutrašnjosti traže da se ispita odgovornost ovog političara.

Naime, Ružić je izrekao niz skandaloznih izjava u kojima je kritikovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, govorio da bez SPS Srpska napredna stranka ne bi postojala, a branio je i tajkuna Dragana Đilasa.

Foto: Printscreen N1

Branko Ružić i Danica Vučenić na TV N1

Ružić je zastupao politiku suprotnu politici svoje stranke i onih sa kojima je u koaliciji što je izazvalo veliko nezadovoljstvo, te sada pojedini odbori iz unutrašnjosti traže da se ispita odgovornost Branka Ružića.

Zbog ovoga se oglasio i lider SPS Ivica Dačić koji se ogradio od ovih izjava.

Foto: Privatna arhiva

Ivica Dačić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set