• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2024

09:05

Ovo su vam odgovori, mi se razlikujemo od vas! Lončar o napadima opozicije: Vi ste imali folirante i manekene, a mi imamo Vučića za vođu! (FOTO)

Informer

Vesti

Ovo su vam odgovori, mi se razlikujemo od vas! Lončar o napadima opozicije: Vi ste imali folirante i manekene, a mi imamo Vučića za vođu! (FOTO)

Podeli vest

Ministar Zdravlja Zlatibor Lončar, obilazeći bivšu kovid bolnicu u Batajnici, otkrio je šta je uzrok svih napada opozicije i njihovih medijskih glasila i zašto udaraju upravo na zdravstvo.

- Za sve ono što ste mislili da napadate, ovo su vam odgovori. Mi se razlikujemo od vas, nemamo dodirne tačke sa vama. Mi imamo jednog čoveka koji razmišlja o svemu ovome, a to je Vučić. Vi ste imali folirante i manekene koji su gledali koliko su popularni. Sad imate čoveka koji hoće da ostavi nešto iza sebe i da u budućnost uđe sa rezultaima. U vreme tih mi nismo mogli da budemo ni poslednji na lisiti u Evropi - podvukao je Lončar. 

Foto: Informer

 

Ministar zdravlja Lončar se dotakao i toga šta je uzrok tih sramnih napada

Smeta im što se ulaže u preventivu, u zdravstvo, što se zapošljavaju mlada deca, sve je to što njma smeta. Dokle god mi tako radimo, oni neće da dođu do građana, građani neće da glasaju za njih. Daleko su oni od građana. Nek nastave oni svojim putem. Dragi građani, imajte sigurnost da ćemo raditi sve. Može bolje, mnogo ćemo menjati i sebe i sve oko sebe i sve što je neophodno da građanima bude bolje - rekao je.

Njihova strategija je, kako navodi ministar, "ajde da rušimo Vučića preko zdravstva, najosetljivije je".

 Ali građani će to prepoznati. Na nama je da radimo još više i da građani osete boljitak, a ne šta će oni da pričaju. Mi smo došli ovde da građani vide kako to stvarno izgleda - jasan je bio ministar. 

Pogledajte kako stvarno izgleda bivša kovid bolnica u Batajnici: 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set