• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2024

22:30

"Čim sam je sreo osetio sam svu energiju!": Karić otkrio kako je upoznao svoju suprugu, ali i kako je jedan TRANZISTOR bio presudan za njihovu LJUBAV!

Shutterstock, Profimedia

Vesti

"Čim sam je sreo osetio sam svu energiju!": Karić otkrio kako je upoznao svoju suprugu, ali i kako je jedan TRANZISTOR bio presudan za njihovu LJUBAV!

Podeli vest

Biznismen i političar Bogoljub Karić za Informer je govorio o tome kako je upoznao svoju ženu Milanku Karić.

Karić je, kako kaže, svoju ženu upoznao u Peći kad je imao 18 godina, a ona 15, nakon čega je usledila višedecenijska ljubav. On naglašava da je Peć konzervativan grad u kom roditelji nisu smeli da znaju kad se neko zaljubi ili voli nekoga, kao i da se to krilo čak i od drugova.

- Ja kad sam sreo Milanku, ja sam odmah osetio svu energiju, božju i Teslinu, padala je kišica mala, ona korača i prolazi pored mene, ja vidim mini-suknjica, devojčica ko lutka lepa i ja kažem mom drugu "slušaj ovo je nešto neobično, ko je ova devojka", a on kaže "to je sestra mog druga" - počinje priču biznismen.

Karić ponosno otkriva da je on jedan od retkih Pećanaca, a možda i jedini, kog su roditelji njegove devojke prihvatili. Nakon što se pročulo da se zabavljaju, Milankina majka ga je pozvala da upozna njenog supruga Milana kod njih kući.

Rekla mi je da se ne igram s njenom ćerkom, ni slučajno. Ona je mene strašno volela. Poznavala me je, znala čiji sam sin. Znala je da smo vredna porodica. Njen suprug se složio i ja sam došao kod njih kući - nastavlja političar i dodaje da "je to bio šok za sve u okolini, budući da su svi ljudi bili protiv te veze".

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Bogoljub Karić

Karić je zatim podelio priču o tome kako je pronašao način na koji će moći češće da se viđa sa svojom budućom ženom.

- Došao sam kod njih kući, a ona je imala neki tranzistor koji nije radio dobro. Ja nisam nikad popravljao tranzistor, ali morao sam da se nađem u nekoj priči da se viđamo češće i kažem "ja ću ovo da vam napravim, nikakav problem". Nikada ga nisam napravio ni popravio, tako da je to ostalo, ali naša ljubav se rodila. Onda sam ja nju čekao svako jutro, ona je išla u gimnaziju, prvi razred i tako smo počeli da se zabavljamo i postala je žena mog života - podseća se biznismen.

Foto: Foto: Profimedia

Milanka i Bogoljub Karić

Karić kaže da je Milanku čekao svako jutro, a da je ona u to vreme išla u prvi razred gimnazije. Tako su, navodi on, počeli da se zabavljaju, a ona postala žena njegovog života. Cela priča, veli on, nije bila jednostavna jer su mnogi njegovi drugari iz Peći hteli da mu preotmu Milanku.

Sviđala se i drugima, normalno, ali ja sam rekao "ovo je devojka koju ja hoću da oženim". Ja sam osetio tu njenu dušu, toplinu, lepotu. Ona je i danas potpuno ista. Posle toliko godina je jedinstvena - zaključuje Karić priču o ljubavi svog života.

On je, pored ove priče, za Informer govorio i o brojnim drugim temama kao što je razlog iz kog se zamonašila njegova majka Danica, ko je potencijalni naslednik njegove imperije, kao i o tome kako funkcioniše čitava porodica Karić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set