• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2024

20:52

Ponoš klečao pred ambasadorima da ga postave za načelnika Generalštaba! Vučević: Nismo zaboravili kako se u njegovo vreme formirala vlast

Peđa Milosavljević

Vesti

Ponoš klečao pred ambasadorima da ga postave za načelnika Generalštaba! Vučević: Nismo zaboravili kako se u njegovo vreme formirala vlast

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević odgovorio je na Tviteru Zdravku Ponošu nakon što je on na mreži Iks izneo da je Vučević hteo da bude "kućni ljubimac Ursule Fon der Lajen".

Premijer Vučević mu je kratko, ali jasno odgovorio: 

- Zdravko Ponoš, čuveni poltron i beskičmenjak bukvalno je klečao pred ambasadorima, zna on i kojim, da ga postave za načelnika Generalštaba, jer u “njegovo vreme” vlast se formirala po diktatu ambasadora i tajkuna, i to nismo zaboravili. Dug je spisak onih kojima je Ponoš bio kućni ljubimac. Zato je bolje da ćuti - napisao je Vučević.

Foto: Foto: Tanjug/Marko Đoković

 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je u petak dočekao ispred Palate Srbija predsednicu Evropske komisije Ursulu fon der Lajen, koja je  doputovala u dvodnevnu radnu posetu Srbiji. Doček je organizovan uz najviše državne počasti, intoniranje himni Srbije i EU, crveni tepih, gardu Vojske Srbije i počasne plotune. Dočeku su prisustvovali i ministri Marko Đurić i Tanja Miščević.

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bs

 

Usledio je tet-a-tet razgovor Vučića i Fon der Lajen, nakon čega su održani plenarni razgovori delegacija Republike Srbije i Evropske unije koje su predvodili Vučić i Fon der Lajen, a zatim su usledile njihove izjave za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set