• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happy tv

23.05.2020

11:20

ŠOK! POLICIJA I OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALI! Pevarena žena krenula sa PIŠTOLJEM na učesnicu RIJALITIJA!

Rijaliti

ŠOK! POLICIJA I OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALI! Pevarena žena krenula sa PIŠTOLJEM na učesnicu RIJALITIJA!

Podeli vest

Prevarena žena koja je trebalo da uđe u vilu Parova sinoć da prespava, drmala je vrata vile, skakala po obezbeđenju, vikala na Sanju, iznosila istinu i vređala je

Sanja se tresla, smejala se, plakala, sve boje je promenila u licu. Klečala je, pila vodu sa šećerom i onda se svađala sa konkurentkinjom, pevala joj, otvarala vrata, odnosno pokušavala da otvori ista u naletu straha i besa.

ONI SU NOMINOVANI! Za njih su sve manje šanse za boravak u ZADRUZI, evo ko se našao u DUELU (VIDEO)

(VIDEO) VRELA AKCIJA! LUNA ZAJAHALA MARKA, priredila mu NESVAKIDAŠNJI UGOĐAJ, a onda se desilo OVO!

Priznala je i više nego što treba, tajnu po tajnu, do konačnog čina rekla je sve! Kriva je.

U trenutku kad je opasnica trebalo da uđe, sve je stalo, svi su se ućutali.

Voditeljka je dobila informaciju, pa su pozvani jače obezbeđenje i policija. Glas kod vrata se udaljavao, a Sanja je opet prebledela.

Saznala je da je milicija nju odvela jer je krila nešto u odeći, nekakvo oružje s kojim je htela u napad na Sanju. Njoj su od ove vesti oči pocrvenele.

- Htela je, ne da ti naudi, nego da ti presudi. Javili su mi da je krila nešto u odeći, morali smo da je uklonimo. Trebalo je da spava ovde, ko da je zaustavi ako ti je tako blizu, tokom noći? Imala si sreće više nego pameti.

Sanja se vratila na mesto vidno zabrinuta, tvrdeći da zna tu osobu i takvo njeno ponašanje i da joj je izvesni Dalibor to sve pričao o njoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija