• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink/Informer.rs

05.03.2021

11:02

CAR PRIZNAO DA VOLI MINU! Ona ne želi ni da čuje - TVRDI DA ĆE OSTATI SAMA DO KRAJA RIJALITIJA! /VIDEO/

Rijaliti

CAR PRIZNAO DA VOLI MINU! Ona ne želi ni da čuje - TVRDI DA ĆE OSTATI SAMA DO KRAJA RIJALITIJA! /VIDEO/

Podeli vest

U Beloj kući je na redu bio video-prilog u kome Filip Car čita čestitku koju mu je napisala Mina Vrbaški, nasamo u hotelu, pa je i prokomentarisao svoje emocije prema njoj.

- Pročitao sam je dva, tri puta, to je nažalost napisala njena majka. Sad tek kad sam sebi došao, vidim gde sam pogrešio. Da imam namere prema njoj, drugačiji bih bio. Meni jedanput kad ugasi, onda ugasi. A svaki put isto napravim, zaljubim se i budem nenormalan. Voleo bih da vidim sve najbolje od nje, ja barem vidim da ima nekih baš dobrih stvari. Naravno da je volim, bio sam s njom - rekao je Car u rijalitiju Zadruga.

- Mina kad nije bila ovde, videla sam da mu ona nedostaje. Promenio se u poslednje vreme, nije pogledao nijednu ovde. Mislim da nju voli, pre svega kao čoveka, ako Mina smatra da ima vremena i materijala, mogli bi da se pomire. Vizuelno su lep par - pričala je Maja.

- Ne postoji emocija. Rekla mi je baka da ne želi više da me vidi u ovakvom odnosu. Njena želja je da ovde ostanem sama, i biću sama. Odnos sa njim joj se od početka nije dopao. Tu završavam što se tiče Filipa, možemo uvek normalno da popričamo - rekla je Mina.

- Ja ne mogu da sakrijem emocije, ja bih nju digao sad odavde i izneo je kroz vrata. Simpatična mi je, gotivim je, na žurki ne boih onako reagovao rekao je Car.

- Od kako je odsutna bila, raznežio se, može da laže nas, ali uverena sam da on nju voli, grli njen jastuk - govorila je Paula.

- Ja nju volim, nije to tajna, pričao sam sa ljudima ovde. Ja sam ušao ovde iz neke situacije loše, i oscilacije su mi bile ovde strašne, ali sad mi se ne može to desiti, sve manje i manje. Imam tu crtu, ali neće više biti na taj način - rekao je Car.

- Oni su svi između sebe dobri, smeju se, slažu se, a posle toga će biti ako ne izvuku očekivanja, svađe i vređanja - rekao je Mića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija