• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

02.04.2021

17:42

TRI KIRETAŽE, HORMONSKI POREMEĆAJ, BOLEST RODITELJA, SVE ME JE STIGLO! Miljana otvorila dušu i priznala zbog čega je obrijala glavu!

Rijaliti

TRI KIRETAŽE, HORMONSKI POREMEĆAJ, BOLEST RODITELJA, SVE ME JE STIGLO! Miljana otvorila dušu i priznala zbog čega je obrijala glavu!

Podeli vest

Miljana Kulić progovorila je o tome kako se oseća zbog svega što joj se dešavalo u poslednje vreme.

Rijaliti učesnica istakla je da je sve muči, a posebno odnos sa majkom Marijom Kulić.

"Nisam raspoložena, ali možemo da se šalimo. Muči me sve, sve me muči... Celokupno sve, šta da ti pričam, kad sve znaš... Odnos sa mamom, blamiranja, ljubav u koju sam verovala, sve se ispostavilo kao laž... Nijedan muškarac na svetu nije vredan toga da se svađam sa mamom. Kada god nisam slušala roditelje, prolazila sam ovako. Sve me je stiglo, tri kiretaže za redom, disbalans u organizmu, nedostaju mi mama, tata, Željko na prvom mestu. Ne znam šta ću sa sobom. Žao mi je što roditelje nisam ispoštvala zbog momka sa kojim sam bila dve i po godine, vašeg druga", rekla je Miljana.

Foto: printscreen

Miljana Kulić

"Pozdrav za Zolu, gde god da se nalazi", rekao je Car.

"Svi napolju su mi govorili da se sklonim od njega", dodala je Kulićeva.

"Ne treba druge da kriviš, samo sebe, i ja sam sebe krivim", istakao je Janjuš.

"Krivim sebe. Sve me je stiglo. U zatvorenom sam prostoru, sve se skupi čoveku. Ovo mi je najteži period u životu", nastavila je Miljana.

"Mnogi vide da si bolje od kada si se ošišala, da se družiš sa ljudima, da si na sastancima", prokomentarisao je Car.

"Bravo. Samoća čoveka ubija. Dok sam bila u apartmanu, plakala sam svaki dan, pustim vodu u kupatilu i vrištim. Povukla sam se totalno u sebe. Mene je ubila samoća... Ali idemo dalje, sve do medalje. Ne kajem se uopšte što sam se ošišala. Evo, već sam tri dana na dijeti, pijem vodu, šejk, malo pojedem krema ujutru kada mi padne šećer, tri piva, Marlboro 100s i žvakaće gume", ispričala je Kulićeva.

Foto: printscreen

Miljana Kulić

"U rijalitiju nema prijatelja i nikome ne možeš nikome da veruješ. Brat bratu u finali zabije nož u leđa. Postoje osobe koje su mi drage, ali se nikome ne poveravam. Gledam na ljude kao na rijaliti kolege. U top 7 vidim Paulu, Frana, Jovanu misicu, Aleks, Kristijana, Kenana i Nadicu ili Janjuša", dodala je Kulićeva.

"Da li te je dosta ljudi izdalo u rijalitiju? Da li si ti izdala nekoga?", pitao je Janjuš.

"Mene ne. Ja da, u jednoj situaciji. Rečenica Mikija Đuričića mi je u glavi: "Žiletima da nas seku, ne izlazimo". Ne mogu mi ništa", poručila je Miljana za kraj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija