• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo!

16.04.2021

11:53

OGLASILA SE SESTRA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Evo kako komentariše bratov POLJUBAC sa Kristinom - ovo NISMO OČEKIVALI

Rijaliti

OGLASILA SE SESTRA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Evo kako komentariše bratov POLJUBAC sa Kristinom - ovo NISMO OČEKIVALI

Podeli vest

Rođena sestra Kristijana Golubovića, kao i njegova kuma Olivera uključile su se u emsiju uživo i komentarisale njegove poljupce sa Kristinom Spalević

- Imam da kažem po pitanju moga bate i Kristine, on se izjasnio, ja u njega verujem, tako da što se njih dvoje tiče, nema tu ništa, on voli svoju suprugu Ivanu i dete, taj klip ne znači ništa - prokomentarisala je sestra.

- On je popio malo, legao, zaspao, ništa se nije radilo, kao što su pojedini zadrugari, imamo jasnu sliku, a o mom Kikiju nema slika što bi mogla da ga blati! Htela bih da kažem da on nema prijatelja, to su kvazi prijatelji koji žele da se reklamiraju preko njega - rekla je Kristijanova sestra u "Pitam za druga".

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Oglasila se Kristijanova sestra

- Čorba nije pravi prijatelj, igra igru kao i Stanija. Kada je frka nema ga nigde. Mišel je dobar momak, dobar dečko, dobar pevač, on je na svoju ruku malo, navikao je u Holandiji da živi, ima neki svoj stil života, ali smatram da ga voli. Dragana Gaga takođe, dobra devojka, mnogo je volim! - rekla je Kristina.

- Obojica ste bili tamo, znate kako je, ja tvrdim da moj kum neće pogrešiti, a to malo češkanje, to je samo potreba za nečiji zagrljaj, čula sam i kako ste nazvali gospođicu (Kristinu). Neko mi je javio, nisam to videla, pogledaću, ali čisto sumnjam, znam koliko Kristijan poštuje svoju porodicu, ovo je samo zezanje i rijaliti. Ima tamo mnogo jačih tema. Kažem ja odgovorno da moj kum neće zgrešiti - rekla je Olivera u emisiji "Pitam za druga".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija