• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2021

07:30

VELIKODUŠNA! STARLETA NIKOGA NIJE ODBILA! Mina Vrbaški imala 12 PARTNERA u Zadruzi!

printscreen instagram

Rijaliti

VELIKODUŠNA! STARLETA NIKOGA NIJE ODBILA! Mina Vrbaški imala 12 PARTNERA u Zadruzi!

Podeli vest

Mina Vrbaški (21) rekorderka je po broju muškaraca s kojima je spavala u "Zadruzi"!

Mlada starleta uspela je da za četiri sezone "Zadruge" ima seks sa čak 12 partnera! Da joj vrele akcije pred kamerama nisu problem, pokazala je i sa novim dečkom Mišelom Gvozdenovićem. Ona i pevač su u sredu ujutru imali seks uživo u programu, iako se Čačanin kleo da nikada neće voditi ljubav pred kamerama.

- Mišel je homoseksualac, ovde mu se nabacivalo mnogo devojaka, a on nijednu nije pipnuo. Evo, nema ko nije spavao sa Minom, a on se s njom drži za ruke - prozivao je Kristijan Golubović prijatelja, a na to se nadovezala i Miljana Kulić:

- Svi su mi u Čačku rekli da voli muškarce!

Gvozdenović ih je sve demantovao tako što je postao još jedna "recka" Mine Vrbaški. Pre njega, starleta je svake noći imala seks sa Filipom Carom, a zatim je spavala i sa Franom Pujasom.

Foto: Printscreen You Tube

Mina i Mišel

Na spisku su i Šako i Karić

Na spisku Mininih ljubavnika našao se i pevač Šako Polumenta, za kog se pričalo da je bio njen klijent dok se bavila prostitucijom. Mediji su je povezivali i učesnikom "Zadruge" Stefanom Karićem. Između rijalitija stigla je da osvoji i kik-boksera Anesa iz Beča, a zatim i da se dva puta veri sa nepoznatim momcima.

"Uspon" ka ovom rekordu počeo je u "Zadruzi 1", kada je Mina imala samo 17 godina. Prvi odnos pred kamerama desio joj se iste večeri kad je kročila u rijaliti s muzičarem Nemanjom Đerićem Đeksonom. Imali su toliko žestok seks da su jednom prilikom uspeli da polome krevet, a drugom da razvale tuš-kabinu! Pošto je Mina s Đeksonom često raskidala i mirila se, iskoristila je ulazak manekena Tome Panića za još malo akcije.

- Tek sam po izlasku iz "Zadruge" shvatio sa koliko je muškaraca Mina spavala pre mene, i to bez.

Foto: printscreen Twitter

Mina Vrbaški

Bivša prostitutka je u istom stilu nastavila i u "Zadruzi 2"! Seks je imala sa Jovicom Putnikovićem, kao i sa Markom Markovićem, koji je sada u vezi sa Stanijom Dobrojević. Kao gost muzičar u toj sezoni pojavio se i Đekson, pa su ponovo "overili" hotel i kupatilo! Pred kraj "Zadruge 2" boravak je začinila odnosom sa Ervinom Mujakovićem, Adamom Đoganijem, ali i prijateljem Savom Perovićem!
Vrbaški se nije smirila ni u trećoj sezoni megapopularnog rijalitija. Imala je romansu sa Vladimirom Tomovićem, ali osim priče da ga je jednom oralno zadovoljila, nikad nisu otkrili detalje odnosa. U inat njemu smuvala je Mensura Ajdarpašića, s kojim je provela neko vreme i posle završetka šou-programa. Sa devet ljubavnika iza sebe, Vrbaški je kročila u "Zadrugu 4", gde je spisku dodala još trojicu.
 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip i Mina



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 2 godine

Kakva straleta pornicarka ili k.... tu je da obsluzuje i placena je od Produkcije za usluge sexa.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija