• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

20.07.2021

21:31

TARA GA UCENJUJE! Prijateljica otkrila u kakvom su ODNOSU Ša i njegova PORODICA: S OCEM NE GOVORI, ZA MAJKU LAŽE!

printscreen Twitter

Rijaliti

TARA GA UCENJUJE! Prijateljica otkrila u kakvom su ODNOSU Ša i njegova PORODICA: S OCEM NE GOVORI, ZA MAJKU LAŽE!

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik i doskorašnji prijatelj Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, Marko Đedović, rešio je da svog bivšeg druga raskrinka do srži.

Naime, Đedović je u jednoj emisiji pročitao prepisku, za koju tvrdi da mu je poslata od bliske prijateljice porodice Aleksić.

- Ovo mi piše prijateljica koja se sa njima čuje (porodicom Aleksić), sa bratom i snajkom, pričaju o svim situacijama. Ja sam i u onoj emisiji to znao, ali nisam imao tačne informacije, kada je Ša pričao ono kako su njegova majka i Tara super, da se zezaju i te fore. Ja ću pročitati šta mi je poslala - govorio je Đedović i pročitao navodnu prepisku:

Foto: Informer

Ša i Tara

- Oni misle da ona njega ucenjuje, da će iseći vene ili nešto uraditi sebi. On ima strah od toga, jer mu se neka devojka utopila sa celom porodicom, neki nesrećan slučaj. Za majku laže da je okej, ni sa kim nije okej. Sa Kizom (ocem) ne govori, njega krivi. Oni do njega ne mogu da dođu od Tare. Videli su ga na kratko, kad Peđa započne priču, ovaj (Ša) poludi. Po izlasku sa njima je bio top, a onog trenutka kada je Taru u studiju video, on se izobličio i više sa njima ništa nije imao. Dao mu je Peđa za taksi i otišli su kući. Nije tačno da su bili slepci, išli su na more kao klinci. Peđa je brinuo o Nenadu, majka je radila kao crnac da bi imali sve - čitao je Marko i nastavio.

- Nije to tako kao što on priča. Imali su svoj stan, koji su posle podelili, taj na Fontani. Isplatio je Peđu, Peđa je kupio sebi stan. To što on (Ša) priča da daje svima, to nije tačno. On je razmaženi egocentrik. koji se plaši da ostane sam. On ne može da živi sam, uvek je išao iz veza u vezu. Oni do njega ne mogu da dođu, misle da idu u neki manastir, jer ovo njegovo ponašanje nije normalno. Kada je izašao, rekao je Peđi da je sve okej, da ga Tara ne zanima, a kada je nju video, bila je druga priča. Misle da on osudu ne može da podnese, nego da mu je lakše da lelem*da sa budalama. Misli da će sramota proći - pročitao je Đedović u emisiji "Zadruga - narod pita".

Foto: printscreen

Marko Đedović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija