• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

10.08.2021

21:20

Nakon užasne svađe, Ša i Tara se pomirili! Nakon nemilih scena, reper poslao jasnu poruku svima! /FOTO/

Informer

Rijaliti

Nakon užasne svađe, Ša i Tara se pomirili! Nakon nemilih scena, reper poslao jasnu poruku svima! /FOTO/

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnici Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ne prestaju da intrigiraju javnosti svojim burnim odnosom, a nakon raskida koji se desio juče nakon drame koju su priredili komšijama u zgradi, izgleda da je došlo do pomirenja.

Tara i Ša su ponovo u dobrim odnosima, bar ako je sudeći po njegovom potezu na društvenim mrežama.

Reper je, naime, poručio svima da zaprate novi Tarin profil na Instagramu, iznenadivši mnoge.

Foto: printscreen instagram

Nenadova objava

Reper je, podsetimo, sinoć vikao iz sveg glasa i iz stana se čula lomnjava, a njegova devojka je raščupana i uplakana sa kesama i ljubimcem pobegla iz zgrade.

- Dan pre njihove svađe Nenad je neku crnku uvodio u stan, Tara nije bila tu. Posle više pod pola sata su izašli iz stana zagrljeni i ušli su u auto. Nakon duže vremena Nenad se vratio sam, nakon 20 minuta je došla Tara, ali i ostatak društva, pa su svi bili zajedno, provodili se. E sutradan je nastao ozbiljan haos. Do večernjih časova sve je bilo u najboljem redu, ali posle toga vriska, lomljava, udaranje, ne može da se opiše. Toliko su vikali, orila se zgrada cela, zabrinula sam se - rekla je komšinica i dodala:

Foto: Marko Đoković

Tara i Ša

- Moja terasa gleda ka parking placu na koji Nenad parkira automobil, u jednom trenu sam izašla da vidim šta se dešava, čula sam da lupaju vratima od stana, pa sam pretpostavila da će neko da izađe. Sa terase sam videla Taru kako u jednoj ruci drži kese, a u drugoj tu kucu koju su zajedno kupili. Uplakana je pominjala raskid i otišla kod drugarice, a Nenad je u tom momentu bio na vratima i uz psovke i grozne uvrede joj sručio: “Nisam ti ja kao oni tvoji na koje si navikla”. Ona je jecala, bila je raščupana i očigledno da je do sukoba došlo, to je bila prava horor scena. Nakon toga se vratio u stan, a ona se vraćala nije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija