• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2021

07:45

ŠTO NE KAŽEŠ DA SI ABORTIRALA? Janjuš otkrio ŠOKANTNE DETALJE o Majinoj trudnoći: POSLAO SAM JOJ 30.000 DINARA ZA TO! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

ŠTO NE KAŽEŠ DA SI ABORTIRALA? Janjuš otkrio ŠOKANTNE DETALJE o Majinoj trudnoći: POSLAO SAM JOJ 30.000 DINARA ZA TO! /VIDEO/

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš je šokirao publiku izjavom u emisiji "Narod pita". On je rekao da je dao Maji 30.000 dinara da abortira

- Ti si devojko za sprdnju, tebe svi zaje*avaju, kako ne razumeš. Nikako da kažeš u kom si mesecu? Što ne kažeš da si abortirala, poslao sam joj trideset hiljada dinara za abortus - izneo je Janjuš.

- Loša ti je priča, daj dokaz, zakuni se u dete da je ovo tačno da bi ti ljudi verovali - rekla je Maja.

Foto: Printscreen You Tube

Maja Marinković

- Ne spominji mi dete ku*vo raspala, ku*veštijo jedna! - viknuo je Marko.

- Imam ja dokaze, tri testa mi je poslala, možda je i lagala ali svakako ako je lagala mene onda ja lažem vas! Ja sam joj rekao da ću priznati dete ali da me ona ne zanima - rekao je Janjuš.

- Ja sam se od svega oporavila što kod njega nije slučaj. On laže kao i Mina pre neko veče kada je lupetala gluposti. Ovo je povređen čovek! - rekla je Marinkovićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija