• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2021

13:28

TARA SIMOV IZNELA ŠOKANTNE DETALJE O ODNOSU SA ŠA: Njegova porodica me je IZBACILA IZ STANA, imali su PIŠTOLJE... Agonija trajala SAT VREMENA?!

Marko Đoković

Rijaliti

TARA SIMOV IZNELA ŠOKANTNE DETALJE O ODNOSU SA ŠA: Njegova porodica me je IZBACILA IZ STANA, imali su PIŠTOLJE... Agonija trajala SAT VREMENA?!

Podeli vest

Tara Simov sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" koja je počela da se emituje nakon završene četvrte sezone popularnog rijalitija, a tom prilikom je iznela šokantne priče o njenoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša nakon rijalitija.

- Ja sam upoznala samo njegovu sestru i jednog druga, a ostatak porodice sam srela samo kad su me izbacivali iz stana - rekla je Tara u jednom trenutku.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara Simov

- Čekaj, ko te je izbacivao iz stana? - pitao je voditelj.

- Njegov brat i njegova majka. Njegova mama se drala na mene: "Ajde, mala, napolje, da te ne vidim više!" Njegov brat je vikao. Ja sam pre toga rekla Nenadu da ću da zovem moje drugove i da ću da odem iz stana. On je zvao brata u toku svađe, njegov brat je došao i rekao da to više ne može tako. Ša je hteo da me spreči da odem. Bacao se po torbama, plakao. Onda je to preraslo u bes, pa u prepotentnost, 19 raspoloženja... Legao je na mene, da bi me sprečio, sat vremena je trajala ta agonija. On je pozvao brata, rekao ona hoće da ide, a on mu je rekao, nek' ide u tri p**** materine! Onda su se u stanu pojavili Nenadov brat, Nenadova majka, njegova dva druga i sestra. Nenadova sestra je fenomenalna žena, ne mogu da kažem. Bila je objektivna, rekla je, vi ne možete da budete zajedno. Njegova dva druga su imali pištolje, videla sam - rekla je Tara u emisiji "Narod pita" i dodala:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara Simov

-  Njegova majka je vikala: Ma*š napolj! Ja sam se ovako tresla, ja sam bila šokirana šta se meni dešava. Njegov brat je prvo vikao, ne znam... Samo sam vikala: ljudi, pustete me da odem! Nenad je predstavio situaciju kao da ja zovem drugare da ga biju, tako je to objasnio svojoj porodici. Nenad je konstantno pod stresom, stalno neka panika, nešto. On nađe sliku od pre godinu dana i pita me što sam lajkovala. Nenad je u Skoplju sedeo sa mojim tatom, ja otišla kod brata... Nenad dolazi tu, kreće da vrišti na mene, svi su tu, moja maćeha, on je kod kuće povraćao, moja maćeha ga drži dok plače. Preko 40 puta mi je rekao da sa ku*va, samo zato što sam sa drugarom prošetala do Avale - objasnila je Tara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 2 godine

Nije mi jasno ko vise fura tu pricu izmedju ovo dvoje arkomana ? Kome su bre oni vise zanimljivi ?

Miki

pre 2 godine

Hahaha. " Preko 40 puta mi je rekao da sa ku*va, samo zato što sam sa drugarom prošetala do Avale - objasnila je Tara." - sem ako nisi u jutarnjim satima da se ponea na toranj onda je u pravu.. Zna se u vecernbim satima ko ide na Avalu.. Drugu svim smo gledali tvoj hit gde uzimas pilulu dan posle. U taksiju.. Sve jasno, ko si i sta si... Samo mi nije jasno da Nenad to nije video na vreme i da je onakvu zenu Ivanu zamenio sa tobom. Verovatno neko privremeno ludilo ali sad je kasno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija