• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.08.2021

17:59

TAKI SE OGLASIO NAKON NAVODNE TUČE MAJE I FILIPA: To je njen IZBOR, Car joj više priliči nego onaj NEBITAN LIK Janjuš!

Rijaliti

TAKI SE OGLASIO NAKON NAVODNE TUČE MAJE I FILIPA: To je njen IZBOR, Car joj više priliči nego onaj NEBITAN LIK Janjuš!

Podeli vest

Vest da je došlo do navodne tuče Maje Marinković i Filipa Cara odjeknula je kao bomba, a sada se oglasio Majin otac Taki Marinković.

Naime, Taki je prvo bio zbunjen i nije znao o čemu se radi.

Foto: printscreen instagram/takitadza

Taki Marinković

- Nemam pojma. Meni je Maja samo poslala sliku iz Beča da su na nekom trgu, a što se ostalog tiče stvarno nisam upućen. Nismo se čulo i ne znam o čemu se radi, znam da su bili zajedno u Beču, kupila mi je i neki poklon, šta se izdešavalo posle ne znam. Ja ni ne znam da su oni zajedno, ja nijednog njenog dečka nisam upoznao, osim onog nesretnika što je bio u "Zadruzi" – priča Taki u jednom dahu.

- Ja samo želim da moja ćerka bude srećna i nasmejana, a s kim će ona da bude, to je njen izbor, ali nisam za nasilje i ono što se dešavala unutra, ne podržavam nikakvo nasilje. Ništa više ne mogu da kažem na tu temu, jer mi Maja ništa nije prijavila... Ako su zajedno, podržavam njihovu vezu, ali nikakve tuče, nasilje i slično, to ne dolazi u obzir. Ako jesu i tako nešto je počelo, onda bolje da prekinu, ali oni negiraju.

Foto: Instagram/majamarinkovic

Maja i Filip

- Filip Car više priliči Maji nego Janjuš, gotivan mi je, i po godinama i duhovit je i više priliči Maji u tom nekom smislu, Janjuš je ipak oženjen, ali ne bih da ga komentarišem, on je meni nebitan lik – zaključuje Taki.

Nakon priče o tuči Maje i Filipa, oglasio se i Janjuš:

Otkud to, brate mili? Zaj*bavaš?! Au, brate! Želim im sve najbolje - iščuđavao se Janjuš, a potom u svom stilu dodao:

Samo da budu živi i zdravi do kraja rijalitija i sve najbolje im želim. Ne bih da im se mešam u ljubavni odnos, neću ni sad, niti ću nadalje - poručio je Janjuš za Pink.rs

Podsetimo, na vezu Maje i Filipa, po svemu sudeći, stavljena je tačka, i to na najgori mogući način - navodno žestokom tučom! Maja Car su se nakon burne svađe navodno potukli u gluvo doba noći i na noge digli čitavu zgradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Paparaco

pre 2 godine

Ima jedna interesantna stvar. Kada god pogledam Majinu ili Takijevu fotografiju u očima im se mogu primetiti verige. Ne verujem da me utisak vara. Proverite.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17