• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ A.S. - D.Ž.

22.09.2021

07:50

UČESNICA ZADRUGE 5 PROŠLA PAKAO NAKON ŠTO JU JE POP ZLOSTAVLJAO - Za majku sam posle silovanja bila KU*VA, a za decu POPADIJA!

printscreen

Rijaliti

UČESNICA ZADRUGE 5 PROŠLA PAKAO NAKON ŠTO JU JE POP ZLOSTAVLJAO - Za majku sam posle silovanja bila KU*VA, a za decu POPADIJA!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5", Viktorija Mitrović (20), preživela je pravu torturu pošto ju je sa samo 12 godina silovao seoski pop Milovan Đokić!

Viki je 46 godina stariji sveštenik obljubio u crkvi u selu Pločice kod Kovina, ali to je bio samo početak njenog pakla. Rođena majka ju je zbog popa pedofila nazivala 'kurvom', a ostala deca su je prozvala "popadijom".

- Kad sam silovana, neko je javio mami, koja me je napustila dok sam bila beba i ostavila kod svojih roditelja. Nije bila uz mene u tom teškom periodu, samo je odjednom počela da me naziva kurvom! I dan-danas me tako zove - ispričala je učesnica "Zadruge 5" dok je lila suze i onda objasnila zašto je majka toliko kivna na nju:

Foto: Informer

Viktorija Mitrović

- Nikad me nije volela, a posebno me je zamrzela kada sam zatrudnela sa 15 godina. Nastavila je da ponavlja da sam kurva. Njena frustracija je kulminirala kada sam ostavila muža i sa detetom se vratila kod babe Regine i dede Stojana. Mama je ljubomorna što mene vole, a s njom ne razgovaraju otkad me je napustila, jer njen novi muž nije hteo da me prihvati. Deda je mnogo besan na nju, jer joj je muškarac, odnosno polni organ važniji od mene, rođene ćerke.

Viki je opisala i poslednji susret sa majkom:

- Pre nekoliko meseci smo se srele na jednoj svadbi, bila je tu i moja četvorogodišnja ćerka Mira. Jedno vreme čak nije htela da uđe na slavlje zbog mene, a unuku nije ni poljubila. Posle je počela da me ogovara, htela da se posvađa sa mnom, ali ju je tetka sprečila.

Bivši muž mi je prebacivao
zbog popa kao da mi je švaler

Viki nije imala razumevanje ni od bivšeg supruga:

- Otac mog deteta mi je prebacivao za popa, kao da mi je bio švaler. To me je bolelo. Kad smo počeli da se svađamo, jer nije hteo da radi, rešila sam da uzmem stvar u svoje ruke. Uzela sam dete i vratila se kod babe i dede.

Majčinu podršku i ljubav nije imala, a otac je samo želeo da iskoristi jezivu situaciju u kojoj se kao devojčica našla.

- Tati je tetka javila da sam silovana. Pojavio se, namamio me da pređem da živim kod njega u Kragujevac, a ja sam samo čeznula za očinskom ljubavlju! Sve to je uradio da bi naplatio odštetu od popa, iskoristio moju muku i lakše dobio papire za Nemačku. Nisam želela da me koristi, pa sam sa 14 godina napustila očev stan i udala se - prepričala je bolne trenutke učesnica rijalitija.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Viktorija Mitrović
Nisu joj verovali

Kad je obelodanjeno da ju je monstrum silovao, Viki je imala i neprijatnosti i u školi:
- S prekidima sam pohađala nastavu i bilo mi je mnogo teško. Deca su mi se smejala i govorila mi: "Popadijo!" Ljudi po selu su me čudno gledali, svašta mi pričali iza leđa... Nisu verovali da me je sveštenik silovao, jer sam odrasla bez roditelja, ali niko ne treba da sudi knjizi po koricama. Trauma će mi ostati za ceo život iako sam rešila da budem borac zbog svoje ćerke Mire. Ona mi je na prvom mestu - završila je Viktorija svoju tužnu priču.

 

Baka: Viki je zatrudnela
u hraniteljskoj porodici


Viktorija je sa 16 godina dobila ćerku Miru u hraniteljskoj porodici. Njena baka Regina Spasić kaže da je tamo trpela batine i torturu.

- Otac ju je dao u hraniteljsku porodicu kada je imala 15 godina. Taj čovek kod kog je bila, koji se brinuo o njoj, imao je sina sa kojim je naša Viktorija kasnije i zatrudnela - priča Regina i dodaje da je njena unuka tamo preživela pakao:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Viktorija Mitrović u Zadruzi 5

- Maltretirali su je i tukli. Jednom sam je pozvala da vidim kako je, muž se javio i izvređao me. Tu sam presekla i rekla joj: "Pakuj se, ideš kući!" Došla je i isto veče je pobegla da bi se vratila kod njega. Tada je i zatrudnela.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija