• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

03.10.2021

12:30

OVO JE RAZLOG ZBOG KOGA JE ALEKSANDRA NAPUSTILA ZADRUGU 5! Subotićka sve OBELODANILA, a NJEGOVO PRISUSTVO u njenom društvu je sve NEPRIJATNO IZNENADILO! /FOTO/

Zoran Sinko

Rijaliti

OVO JE RAZLOG ZBOG KOGA JE ALEKSANDRA NAPUSTILA ZADRUGU 5! Subotićka sve OBELODANILA, a NJEGOVO PRISUSTVO u njenom društvu je sve NEPRIJATNO IZNENADILO! /FOTO/

Podeli vest

Aleksandra Subotić napustila "Zadrugu", a svi se pitaju šta je razlog s obzirom da je samo dan ranije proslavila svoj 25. rođendan unutra.

Ona je od trenutka kada je napustila imanje veoma aktivna na Instagramu, pa je tako sada podelila fotografije sa rođendanske proslave koju je obeležila sa najbližima.

Foto: printscreen instagram

Rođendanska torta

Naime, Aleksandra je na storiju objavila nekoliko fotografija sa rođendana, a među priustnima su se našli Ljuba Pantović, Maja Marinković, Radomir Taki Marinković, kao i Aleksandrin verenik Peca i deca.

Foto: printscreen instagram

Aleksandra i PEca

- Ručak povodom obeležavanja mog 25. rođendan - napisala je kratko.

Foto: printscreen instagram

Subotićka sa prijateljima

Aleksandra je sve vreme nasmejana pozirala, a mnogi su zaključili da je upravo proslava rođendana razlog zbog kog je napustila rijaliti. Ipak, nije poznato da li će se Subotićka vraćati u "Zadrugu" ili je rešila da se posveti porodici.

Foto: printscreen instagram

Peca i Aleksandra

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brrr

pre 2 godine

Verenik izgleda dosao sto je morao - ni na jednoj slici ni da je pipne, a kamoli zagrli i poljubi. Sede kao dva stranca. Potpuna hladnoca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija