• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

19.10.2021

19:46

OVO JE CIFRA KOJU JE STANIJA ZARADILA BORAVKOM U ZADRUZI 5?! Sinoć je napustila rijaliti, a o njenom honoraru se dugo šuškalo!

Insajder/Marko Đoković

Rijaliti

OVO JE CIFRA KOJU JE STANIJA ZARADILA BORAVKOM U ZADRUZI 5?! Sinoć je napustila rijaliti, a o njenom honoraru se dugo šuškalo!

Podeli vest

Stanija Dobrojević sinoć je napustila "Zadrugu 5", a o tome je zadrugare obavestio Veliki šef.

- Dragi zadrugari, vreme je da Stanija napusti Belu kuću, s obzirom na to da ona nije regularni takmičar, već specijalni gost - glasilo je pismo.

Foto: printscreen

Stanija Dobrojević

- Zadrugari, bilo mi je zadovoljstvo, želim vam svu sreću, možda se vidimo - rekla je Stanija, a ostali zadrugari su se pozdravljali sa njom.

Još od početka “Zadruge 5” znalo se da Stanija ulazi pod posebnim uslovima i da neće ostati do kraja rijalitija. Kako su zadrugari komentarisali, ona zarađuje 2.000 evra nedeljno, što bi značilo da će iz rijalitija izaći “teža” za 14.000 evra, prenose domaći mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija