• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2021

22:26

DALILIN OTAC NE MOŽE DA IZAĐE NA ULICI OD SRAMOTE! David Dragojević o krahu braka svog brata: Dejan će se pomiriti sa njom kad raskine sa Filipom, ona je sklona...

printscreen

Rijaliti

DALILIN OTAC NE MOŽE DA IZAĐE NA ULICI OD SRAMOTE! David Dragojević o krahu braka svog brata: Dejan će se pomiriti sa njom kad raskine sa Filipom, ona je sklona...

Podeli vest

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" uživo u programu uključili su se David Dragojević koji je detaljno prokomentarisao odnos Dalile i Dejana, kao i Filipa Cara, koji se umešao u njihov brak.

- Imao bih mnogo toga da kažem, i njemu i svima, mogao bih da pričam mnogo na ovou temu. Uopšte se tako nije dešavalo, okrenulo se na neku patetku u njegovu korist. On je mamin sin, i dan-danas ga zove "beba", uvek je dobrodošao da se vrati. Sestra se njega nikad nije odrekla, nastao je veliki nerasporazum pre par godina. Ona se samo tad oglasila da nije mogla da veruje šta Dejan priča, jer je zvao inspekciju da nam zatvore lokal. Zbog toga sam i izašao jednom iz "Zadruge", kako bih otišao na sud - priča David, pa dodaje:

- Ja ne pljujem njega, samo te stvari koje je iznosio - nisu tačne. Dalila je njega odvela na oltar sa 21 godinu, niko od nas nije znao, samo novinari koje je Dalila zvala.

Foto: printscreen

David Dragojević

- Ne znam šta bih rekao, mama plače svaki dan. Ne može da veruje, ne samo ona, nego svi naši priajtelji, njegovi drugovi, niko ne veruje šta se dešava - rekao je David.

- Ja sam mu brat, podržavam ga, ali odjednom se pričaju neke priče koje nisu na mestu. Vidimo svi da okreću protiv nas, pomirio se iz neke rezerve, a mi svi uz njega. Lupiće glavom u zid, ali treba da izađe iz svega toga i da uđe u realan svet, ali mislim da će se on sa njom pomriti. Ako uđe neka osoba koja rasturi Cara i Dalilu, ona će se ponovo Dejanu prikloniti, sklona je manipulisanju - kaže David, a onda se dotakao i podele imovine o kojoj se mnogo pričalo.

- Neka Dalila radi šta hoće, to je sve njeno, ja bih na Dejanovom mestu sve ostavio njoj. Čeka ga svetla budućnost, sve treba da ostavi iza sebe i izađe iz te neke mračne senke. Ja i dalje ne mogu da shvatim njegovo ponašanje. Voleo bih da sam tamo da ga bar zagrlim, iako verovatno ne bi pričao sa mnom - priča David, pa dodaje:

Foto: printscreen

David Dragojević

- On nas nije izgubio, ništa se nije promenilo, samo je on ušao u tu priču da nema nikog. Kao da je upao u tunel u kom nema svetla. To je bio lažan život, gušila ga je i iz nekog inata je to održavao. Karma se vraća, jedva čekam da se Dejan povrati na svoje. Dalila je uvek bila namrštena, dok Dejan nije takav, nasmejan je, nije namćor - otkriva David koji je rekao i da se njegov otac čuo sa Dalinim ocem.

- Znam da se tata čuo sa njenim ocem, čovek je van sebe, plače i ne može na ulicu da izađe. Dalila vrlo dobro zna da se njen otac nje odrekao zbog nekih manjih stvari, a tek ovo... Ne znam šta će tu biti - priča on.

- Tu ljubav nije postojala, ipak su oni sve planirali, a sad sve to bacili u vodu. Nije mi jasno - rekao je David u emisiji "Premijera - Vikend specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija