• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

05.11.2021

22:41

ZA DALILU I CARA SE ZNALO DA ĆE UĆI U VEZU! Otac AKTUELNOG ZADRUGARA opleo po Dragojevićki i Filipu, a onda je SPOMENUO DEJANA!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

ZA DALILU I CARA SE ZNALO DA ĆE UĆI U VEZU! Otac AKTUELNOG ZADRUGARA opleo po Dragojevićki i Filipu, a onda je SPOMENUO DEJANA!

Podeli vest

Ljubavni bura koja je uzdrmala Zadrugu nikako se ne stišava, pa čitav region iz dana u dan komentariše odnos Dalile, Filipa i Dejana. Tim povodom se oglasio i Osman Karić, otac aktuelnog zadrugara Stefana Karića, koji nije štedeo reči

U narodu se provlače razne teorije o priči Dalile, Dejana i Cara, a oglasio se otac aktuelnog zadrugara Stefana Karića, Osman i izneo svoje iskreno mišljenje:

- Za Cara i Dalilu se znalo da ce ući u vezu, mada mi i sad još uvek nije jasno sta se tu dešava. Opet kažem i mislim da je ovo sve igra bračnog para koja je možda prešla granicu od strane Dalile. Znali su od početka da će zavrteti igru oko sebe, ali se nisu nadali da će se Dalila zaljubiti u Cara. To što je Car raskinuo sa Dalilom, to je raskid od pola sata, pomiri će se oni već tokom noći ali znam isto tako da će Dalila u zaborav pasti pre ili kasnije, jer Car nije neko ko će trpeti Dalilinu dominaciju, tada zamisao i cilj Dragojevića pada u vodu - rekao je Osman.

Foto: instagram/osman karic

Osman Karić

 

Osman se osvrnuo i na Dejana Dragojevića i njegove postupke, za koje je imao da izjavi svašta:

- Dejan je za sada okej momak, kad to kažem mislim da voli Dalilu toliko da bi joj sve oprostio. Opet kažem to sa nekom rezervom, jer i dalje imam utisak da se sprdaju kao par sa ukućanima kao i sa narodom koji rijaliti pomno prati. Ne sviđa mi se kod Dejana to što ne dozvoljava svojoj mami i bratu da mu se približe, jednostavno ne želi da ih primi u srce iz kojeg ih je davno izbacio. Navodi neke glupe činjenice iz prošlosti u vezi njih gde su ga navodno razočarali, a Dalili prašta to što joj niko normalan ne bi ni u snu oprostio. Ipak kad su oni u pitanju biću obazriv i sumnjičav, neću se prepuštati sadašnjoj situaciji. Sačekaću još malo jer im ništa ne verujem. Ne smemo zanemariti da su oni jako veliki rijaliti igrači, spremni na sve zarad svog cilja - zaključio je Osman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vasar Tastine

pre 2 godine

Dudlila Muljic, najveci dreser magaraca i volina muskog roda. Ispira mozak za sve pare a sto je najsmesnije oni pristaju na to. Gle ovog magarca Cara kako se od pit bula pretvara u pudlu. Dajte joj nagradu za to umece. Zlatnu metlu, pa neka vestica leti po Ludarijumu.

Djokan

pre 2 godine

Ovo je lujka neidjenih razmera.Nju treba od hitno lečiti.Duža teraija.Njeno romiskuittno onaašnje je osledica njeog burnogživota i došo je vreme kada osledice toga dolaze do izražaja.Ona je beskrupulozna,drska,bezobrazna nevaspitana...ispuštena od 16 g.života.Uličarka... Deki je divan mladić,najlepši momak u Zadruzi ,elokventan,vrlo inteligentan.Ona je odlepila za Carem, jer je navikla da menja muškarce kao čarape.Car je tipičan primer mangupa na baerije plaši se jedne bubašvabe kad se pojavi u izolaciji. Hvata sve na šuplje priče i galamu.nće da bije ovog ,onog itd...Ona svojim ponanšanjem je nanela zlo svog ocu Hasu,koji je zaavršio nakardiologiji zbog stresa.Ona Dekija voli, a njoj je porupio da se nje po drugi put odrekao, da ne postiji više za njega i da nema gde da se vrati. Kuću i plac,rekao je da prepisuje na Dekija/jer se sve vodi na njemu, a ona neka produži gde god i skim želi...Dejan neplaće i lomi ruke zbog nje,već kažnjava sebe što joj je verovao i nikada je neće oprostiti IZDAJU.Ona ga aroganto i bezobzirnonapada i svu krivicu prebacje na njega da bi sebe oprala.Medjutim tu povratka više nema, ostaće je jednoga dana samo kajanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija