• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

10.11.2021

20:33

NISMO IZNENAĐENI ŠTO JE U VEZI SA UDATOM ŽENOM! Prijatelji Filipa Cara progovorili, sestra i majka OČAJNE, porodica se krije!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

NISMO IZNENAĐENI ŠTO JE U VEZI SA UDATOM ŽENOM! Prijatelji Filipa Cara progovorili, sestra i majka OČAJNE, porodica se krije!

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car glavni su akteri afere koja je glavna tema u rijalitiju "Zadruga".

Njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost otkako je Dalila prevarila supruga sa Carem pred kamerama.

Na ovu temu su progovorili njegovi prijatelji iz rodnog sela Dramalj smešteno nadomak Crikvenice.

Bruno Uremović: "Uvek neko treći postoji"

- Filip je jedva ušao unutra, nije mu bilo lako. Predomišljao se. To je njegov izbor i glupo je da to komentarišem. Ja sam imao svojih izbora i to niko nije komentarisao. Onaj ko te voli, voleće te koga god da izabereš. Prirodno se ponaša, to je situacija koja se napolju dešava non stop. Uvek neko treći postoji.

Foto: Marko Đoković

Filip Car

Kako porodica reaguje na njegovu vezu sa Dalilom?

- Možda je majci malo drugačije. Ona ne podržava, ali to je rijaliti, to je takav stil, to što treba za rijaliti on to radi. Biće to sve u redu. Tata podržava, on je ljudina brutalna. Majci je malo teže to da prati, takvi su rijalitiji promovišu stvari koje su teške majci da gleda. Nama je to interesantno i zanimljivo, tati isto i mi ga podržavamo. Porodica isto, verovatno njima nije zanimljivo da gleda kao nama ali ga podržavamo. Svašta se može videti u komentarima i majci to nije lako da čita, pogađa je.

Filipov drug Matei Remović: "Napolju je imao i gore situacije"

- Puno je bolji nego prošle sezone. Prošle je znao da prenagli u neki situacijama ali sada je naučio da se kontroliše. Ranije je bilo vređanja nekih devojaka pa ga ponese pa nešto ružno kaže ali to ne misli i bude mu žao.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila i Filip

Da li ste iznenađeni što je ušao u vez sa ženom koja je u braku i da li je imao već takve situacije?

- Nisam uošte iznenađen. Ma kakvi. Napolju je imao svega i gore situacije. Bilo je svega, ovo nije ništa novo, tako je živeo i napolju. On je zaljubljive prirode, voli devojke i nije isključeno da se zaljubio.

Foto: printscreen

Filip ljubi Dalilu

Celu vest možete pročitati na Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija