• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

20.11.2021

20:40

OVO JE TAJNI PLAN MAJE MARINKOVIĆ! Prvo veče će imati INTIMNE ODNOSE sa Filipom u inat Dalili!

printscreen

Rijaliti

OVO JE TAJNI PLAN MAJE MARINKOVIĆ! Prvo veče će imati INTIMNE ODNOSE sa Filipom u inat Dalili!

Podeli vest

Maja Marinković ulazi u rijaliti “Zadruga 5” i njeno pojavljivanje bilo je jedno od najočekivanijih ove sezone.

Mnogim zadrugarima neće biti prijatno kada vide Maju na vratima Bele kuće, ali ono što je sigurno jeste da će upravo ona pomrsiti konce Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Foto: printscreen

 

Majina dobra drugarica za domaće medije ističe da Marinkovićeva danonoćno pratila dešavanja u Beloj kući i da navodno se neće zustaviti dok ne zagorča život bivšem momku.

- Maja je opsednuta “Zadrugom“. Od početka pete sezone, pa sve do sada, ona je konstantno pratila dešavanja u okviru rijalitija – kaže na početku razgovora Majina drugarica i dodaje:

Foto: printscreen

 

- Smislila je tajni plan kojim će uspeti da iznervira Dalilu. Poznato je da je upravo ona nervira, jer joj je preotela momka u rijalitiju. Pokušaće na sve načine da ponovo vrati Cara i postane njegova devojka, a koliko je spremna daleko da ide svedoči i to da će pred kamerama voditi ljubav kako bi dodatno napakostila Dalili. Gore i podlije od toga ne može – poručuje Majina prijateljica koja je šokirana ovim potezom, pa dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ostala sam bez reči kada mi je Maja sve to saopštila. Nisam očekivala da toliko daleko može da ide, ali očigledno je to da ju je Dalila povredila i da će sve učiniti kako bi joj servirala osvetu. Interesantno je i to da Maju više ne interesuje Janjuš. Od kad je morala da abortira njegovo dete i kada nije hteo da je ispoštuje i to isto dete zadrži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija