• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2021

17:54

DEJAN PROGOVORIO O POMIRENJU SA DALILOM! Evo da li će joj oprostiti prevaru sa Carem: Sa moje strane...

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DEJAN PROGOVORIO O POMIRENJU SA DALILOM! Evo da li će joj oprostiti prevaru sa Carem: Sa moje strane...

Podeli vest

Dejan Dragojević gostujući u emisiji kod Stefana Karića i Marka Janjuševića Janjuša govorio je o bivšoj supruzi Dalili Dragojević.

- Ja ne tražim da nju neko napada, mene to ne interesuje. Meni je bilo najbitnije da sebe izvučem, par dana sam pao psihički, ali ne zbog nje, nego zbog porodičnih stvari. Kroz komunikaciju sa Đedovićem shvatim da su neki ljudi tu, a ako ne iskoristiš dok su tu, kajaćeš se. Počinjem da razmišljam na drugu stranu, stranu koja treba da se reši. Mislim da sam za*rao nepotrebno. Desilo se na sve da mi priđe u garderoberu. Rekao sam da mi je najteže kad raskinu, jer je navodilo da budem inat, opet igra. Ja smatram da ona nije iskrena, ne guraj magare dok je u blatu, ali ne mogu da ostanem imun na komentare. Mesec dana je pričala sa mnom kroz izlaganje gde je mene u*rala. Filip sad nije muškarčina, a do juče je htela da ide sa njim u zatvor i predstavljala nešto vanserijski. Njena je veća žal za Filipom. Što govore da se mi pomirimo, sa moje strane ne da je nemoguće, nego nema 1% šanse. Ona se najviše kaje, na početku je pričala o meni, ali hoće jezik pravo, snimak se*sa, čula je za tatu, ne može da oprosti sebi što je prešla preko nekih reči. Svako ima pravo da priča kako hoće, mene to ne interesuje - govorio je Dejan.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan Dragojević

- Ti si predpostavljao da će doći do svega ovoga? - pitao je Janjuš.

- Da, ona ne bi došla da priča da nije došlo do svega ovoga sa Filipom. Kako bi ona predstavila ovaj šlag? Tri puta je pravila scenu da se mi potučemo. Video sam ja po njegovom prilasku da je on raskrstio neke stvari - nastavio je on.

- Da li si osetio da ima potrebu da te diskfalifikuje? - pitao je Karić.

- Da, ja razvaljen, a ona peva pored mene, pesme u prolazu. Ljubavni klip kad je bio, nije mogla da veruje da niko ne aplaudira i da ja kvarim njihovu sreću. Ja preko toga ne mogu da pređem. Mene kopka što ja ne mogu da kažem nešto što bi neko drugi rekao. Stvari se ne zaboravljalu, mesec dana indirektne torture, izlaganja. Ona je rekla da je razvod proslavila se*som i da bi otišla na još jednu turu i da je neiskreno, bolesno je. Htela je mene da pokopa - pričao je Dejan.

- Sad je rekla da je niko nikad neće voleti kao ti - dodao je Stefan.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan Dragojević

- Ona je rekla da je Filip voleo najviše na svetu i da je pružio ono što ja nisam, da je bila čaura. Svako izlaganje je kontradiktornost - rekao je Dejan.

- Da i i dalje misliš da sanjaš? - pitao je Karić.

- Sad ne, strefe me realne situacije. Podario sam njoj život, a onome ko me je rodio sam uništio. Apsurdno je kad vratim neka svoja izlaganja. Zamolio sam je da se ne ljubi i ne razvlači, naskala je na moje oči. Ispada da je on nju terao, ko je terao da naskače? Sigurno je bilo gore od ovoga što je sinoć pušteno. Sramota me je svega što se desilo - istakao je Dragojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija