• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2021

19:30

NOVA ŽESTOKA SVAĐA DALILE I CARA - ORI SE BELA KUĆA! Dragojevićka zapenila na bivšeg: Nikad neće od sebe napraviti žrtvu! Umešala se i Maja - neviđeni haos!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

NOVA ŽESTOKA SVAĐA DALILE I CARA - ORI SE BELA KUĆA! Dragojevićka zapenila na bivšeg: Nikad neće od sebe napraviti žrtvu! Umešala se i Maja - neviđeni haos!

Podeli vest

Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do nove žestoke svađe bivših ljubavnika Dalile Dragojević i Filipa Cara.

- Nije realan, nije logičan, deluje čak i meni smešno. Još mi gore deluje da sam ja sebe iz dana u dan, pogotovo u utorak, uveravao neke stvari. Uveravam sebe stvari koje su neispravne - pričao je Car.

- Ti imaš još sedam meseci da se uveravaš u sve što si pričao, da si čist fin i pošten. Hoće da bude žrtva, a ne može da bude - dobacila je Dalila.

- Znala si me dok si mi sa vrata govorila da sam ološ - rekao je on.

- Ti si sve ono što ti je dečko rekao u hotelu - ubacila se Maja.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

- Kad doživiš da ti Maja kaže da si dr*lja, meni je to kompliment. Dečko ti je rekao da ćutiš i ne vređaš njegovu bivšu devojku. Kad mi ti kažeš uvredu, znam da sam na pravom putu - nastavila je Dalila.

- Neće se dobro završiti nastavi Maja sa ovakim ponašanjem, ti nisi slušala, pa vidiš kako si prošla. Kad je gospođa meni govorila da nema mu*a, a Dejanu govorila ono što je Miljana pre neki dan rekla, isto smo radili, gospođo - rekao je Car.

- Ja nikad nisam otišla kod Dejana u krevet i rekla da ga volim. Ja sam u svom odnosu ispala najgora, a ti si u odnosu gde sam sve dala ispao mnogo gori. Ućutkaj svoju devojku, kao što si tražio da ja ne vređam Dejana - odbrusila je Dalila.

- Tebe nisam uspeo namoliti, a nju ću nadam se uspeti - dodao je Car.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila Dragojević

- Kad vidim ovo ponašanje gde si kontradiktoran, a to i Maja zna, iako se pravi luda. Za nju me ne zanima da li će biti izigrana, ako uđe Mina Vrbaški i ona će biti šokirana. Ona je svesno ušla u odnos, a ja sam mislila da sam našla čoveka - nastavila je Dragojevićka.

- I ja sam mislio da sam našao ženu, a našao sam... Iz dana u dan vidim za crnim stolom, u odnosu sa ljudima, prema bivšem partneru o kome se i čemu radi. Ovo sam trebao da napravim i hteo sam. Ove laži koje sam pričao sa jedne i druge strane, to je uveravanje kao što je ona uveravala Dejana da ga voli. Kad sam sa osobom koja mi je zabila nož u leđa, zabiću joj sablju - odbrusio je Filip.

- Da li si normalan šta pričaš? Nemaš veze sa životom - dobacila je Dalila.

- Ja sam ovu gospođu terao da priča sa njim, a onda ga je vređala - nastavio je Car.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija