• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

01.12.2021

22:08

DALILINA MAJKA SE OGLASILA NAKON SKANDALA U ZADRUZI! Emina Mujić slomljena zbog dešavanja u rijalitiju: Boli me što nisam uz nju u teškim trenucima!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DALILINA MAJKA SE OGLASILA NAKON SKANDALA U ZADRUZI! Emina Mujić slomljena zbog dešavanja u rijalitiju: Boli me što nisam uz nju u teškim trenucima!

Podeli vest

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević oglasila se za medije nakon nervnog rastrojstva svoje ćerke i sada već bivšeg zeta Dejana.

- Pitate me kako se osećam kad Dalilu gledam u njenom rastrojstvu? Pa, ja sam majka, za razliku od pojedinih ,,majki"! Boli me sama odvojenost od moje Dalile i što nisam uz nju u teškim trenucima! Nadam se da će Dalila da istraje u svemu ovom uz Božiju pomoć! Završiće se i ovo sve, tačnije ova prokleta 2021. godina, koja nikom od nas nije donela dobro - govori uzrujano Emina i otkriva da će se Dalila i Dejan pomiri:

- Koliko je teško Dalili, toliko je teško i Dejanu, i naravno da će se pomiriti! Dejan i Dalila se vole, ko god misli suprotno, vara se! Ovo danas što se desilo, kako je Dejan odreagovao je dokaz koliko se vole! - poručuje Emina.

Foto: printscreen

Emina Mujić

- Ja samo njih posmatram i ne interesuju me društvene mreže niti me dotiču komentari po tim istim mrežama, jer narod k'o narod ima pravo! Ali u svakoj kući se svašta dešava, samo ne pred kamerama, tako da, šta reći sem da se svako pozabavi o sebi i svojim problemima, a moja deca tj. Dalila i Dejan će biti sigurno zajedno! Volim ih oboje i vidim ih zajedno... Uz njih sam bila ja najviše svih ovih pet godina tj. i Huso, a svi drugi sad se kao našli dobri i brinu za Dejana! Pa mene bi bilo sramota sad nakon pet godina se pojaviti i plakati kao ono "teško im"! Ja pređem preko okeana ako je moje dete u pitanju i odem da vidim kako je, a ne u jedan Šepak ili ti ne znam ni ja! Najlakše je sad doći u studio i pljuvati po Dalili i to su jedva dočekali pošto je nikad nisu ni voleli! Ja kao majka koja sam pet godina uz njih i dalje sam tu i biću zauvek! Moja Dalila je moj život, a da bi bili oboje srećni naravno da ih vidim zajedno! Dalila i Dejan do stote zajedno! To je ljubav koja se ne ruši u jednom danu! Njihova sreća je samo ako su zajedno, jer njih dvoje su jedna duša a dva tela - rekla je Dalilina majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veselin

pre 2 godine

Treba da se pomiri sa ženom koja je dizala noge javno ,pravila dijete , njega vrijedjala ,ponižavanja,a ko zna verovatno ga i vani varala. I daje voli i dalje ,pa to bi bilo najveće poniženje jednog muškarca u životu. Nego je mamica bacila magiju

hata

pre 2 godine

haha Biće zajedno? IZDAJA se nikome i nikada ne opršta.O tome možete samo da sanjate.Deki je zaljubljen u drugu devojku ,razeden je i njegov novi život tek počinje Ne zaslužujete ga.Ne samo sa Carem, ona ga je varala u braku postoje dokazi za to.javljaju se mladići časni iz Bosne i be javno iznse za medije.Daju podršku Dejanu. Dejan je ne voi više i ne može da je gleda.Zgadila mu se. Bivša prostitutka i devojka naoziv, nema više št da traži u čestitoj familiji Dragojević. Odavno je oproaljena.Ološ, loš čovek, promiskuitetna,manipulator i prearant. To nikada ije ni bila žena za njega.Deki je mlad,lep,zgodan ndprosečne inteligencij, elokentan, te samim tim zasužuje ženu koja šće samo njega voleti i neće uskakati iz kreeta u kreet.Vi to vro dobro znate i zato am je stalo do njea. Niko je drugi ne želi za partnerku.ne želi ašu kuću, svoj auto koji je kupio sa svojim novcem.Ništa.Nikada neće doći u Bosni,razvodom ova priča je za njega završena.Ona za njega više ne postoji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija