• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.12.2021

15:48

OVAJ DETALJ JE SINOĆ SVIMA PROMAKAO! Evo šta se dešavalo iza Dejanovih leđa dok je pričao o pomirenju sa Dalilom! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

OVAJ DETALJ JE SINOĆ SVIMA PROMAKAO! Evo šta se dešavalo iza Dejanovih leđa dok je pričao o pomirenju sa Dalilom! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Pitanja novinara", a tom prilikom je Dejanu Dragojeviću postavljeno pitanje da li bi mogao ponosno sa Dalilom, koja ga je prevarila u rijalitiju, da prošeta gradom i vrati joj prezime ukoliko dođe do pomirenja, na šta je on potvrdno odgovorio.

Ovo njegovo izlaganje osudili su zadrugari, međutim, detalj koji je svima promakao, jeste ono šta se dešavalo iza Dejanovih leđa dok je odgovarao na pitanja novinara.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dejan Dragojević govori o pimirenju sa Dalilom

Naime, Tara Simov je bila tu za Dejana od kako ga je Dalila prevarila i ostavila, pa joj je sada nejasno zašto Dragojević želi da se pomiri sa njom nakon svega.

Tara je sedela iza Dragojevića dok je pričao, a dok ga je slušala sve vreme je prevrtala očima i krstila se, a evo kako je to izgledalo:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija Josip

pre 2 godine

POZDRAV SVIMA, VOLET ĆU PODIJELITI SVOJE SVJEDOČANSTVO SA SVIMA,.. prije nekoliko mjeseci moj muškarac me ostavio zbog druge dame. Toliko ga volim i jedino o čemu sam mogla razmišljati je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali nijedan nije uspio. Odlučio sam čitati na internetu i čitati o čarolijama i čarolijama. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali rezultat je bio isti. Gotovo sam odustala dok nisam upoznala dr. Alabu, čaroliju koja me uvjerila u uspjeh i pročitala komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kada sam ga kontaktirao jer sam izgubio mnogo novca. uvjeravao me da je njegov rad 100% dobar i kada sam ga probala bila sam presretna jer se moj muškarac vratio u moju kuću... Sada je moj muškarac jako poslušan i više me voli. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je dao drugu priliku za sreću i ljubav, pokušao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam itko može pomoći da povratite ljubav i usmjeriti vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Kontaktirajte ga direktno na -Email- dralaba3000@gmail.com ...... Možete mu poslati i Whatsapp i viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. Živjeli.. ? ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija