• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

03.01.2022

13:00

OVAKO IZGLEDA STAN KOJI JE MAJA MARINKOVIĆ DEMOLIRALA NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

OVAKO IZGLEDA STAN KOJI JE MAJA MARINKOVIĆ DEMOLIRALA NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković, koja je diskvalifikovana iz Zadruge 5, navodno je demolirala stan kada je izbačena iz Zadruge.

Kako prenose mediji, Taki je posle izbacivanja Maje iz rijalitija, došao po ćerku u Šimanovce i odveo je u stan, gde je ona navodno nastavila da histeriše i lomi sve pred sobom.

- Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome - kaže dobro upućen izvor.

Foto: printscreen

Taki i Maja

- Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: "Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo "Pinku" dug?". Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje - zaključuje izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija