• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer/D. I.

10.01.2022

13:00

OVO SU PLATE U MILJANINOM HOTELU Kulićeva zapošljava recepcionere i sobarice, a evo koliko para nudi!

Zoran Sinko

Rijaliti

OVO SU PLATE U MILJANINOM HOTELU Kulićeva zapošljava recepcionere i sobarice, a evo koliko para nudi!

Podeli vest

Miljana Kulić preokrenula je svoj život za 180 stepeni nakon diskvalifikacije u "Zadruzi 5".

Kontroverzna Kulićka za nedelju dana uspela je da se uda, ali i kupi hotel na Zlatiboru, a sada je otkriveno i kolike plate daje svojim zaposlenima. 

Foto: Zoran Sinko

Miljana Kulić

Najkontroverznija učesnica svih rijalitija napustila je "Zadrugu" nakon što je fizički nasrnula na bivšeg dečka Lazara Čolića, kada ga je štiklom udarila u glavu, a nakon toga promenila je svoj život iz korena. Ona je brzo prebolela di-džeja iz Dervente, što je i dokazala kada je najpre ozvaničila vezu s izvesnim Nenadom Macanovićem Macanom, za koga se potom i udala.

Samo nekoliko dana nakon što je rekla sudbonosno „da“ Miljana se na svom Instagramu pohvalila da je postala vlasnica hotela na Zlatiboru, što je mnoge začudilo s obzirom na to da TV Pinku duguje više od 50.000 evra.

Foto: Zoran Sinko

Miljana zapošljava

- Miljana je odlučila da ostavi sve iza sebe. Nakon što je Zoli otvorila glavu, našla je dečka, udala se i pokrenula svoj biznis. Skroz je fokusirana na Nenada i na to da hotel posluje dobro, trenutno je u potrazi za radnicima. Ona ima dosta pratilaca na Instagramu, te je najpre tamo raspisala oglas za posao na različitim pozicijama, od recepcionera, kuvara, do konobara. Međutim, što se plata tiče, nije baš široke ruke, što joj dosta otežava - rekao je na samom početku razgovora izvor za "Alo!", pa otkrio kakve uslove Kulićeva nudi.

- Za posao recepcionera plata je 60.000, i to ukoliko zaposleni ima svoj smeštaj. Ako je radnik iz Beograda ili iz drugog grada, ima obezbeđen smeštaj u hotelu, kao i obroke, ali onda je plata manja, odnosno 45.000, što i nije neka suma, uzimajući u obzir da toliku platu imaju i recepcioneri u beogradskim hotelima - otkrio je izvor za gorenavedeni list.

- Prijava je, naravno, obavezna, ali postoji neplaćeni probni rad oko dve nedelje, zbog čega, između ostalog, nema puno zainteresovanih za tu poziciju. Miljana je poslovanje prepustila menadžerki koja je zadužena za razgovore s kandidatima, tako da Kulićeva nema dodirnih tačaka sa svojim radnicima - objasnio je.

Leči se u manastiru od veze sa Zolom

 

Kulićeva je nedavno ponovo iznenadila javnost kada je kao sveže udata žena priznala da i dalje nije potpuno prebolela Zolu. Ona je s mužem obišla Manastir Uvac, i to upravo zbog bivšeg dečka.

- Stazama tuge idem u manastir, da se od bolesne pređašnje veze izlečim - napisala je ona

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zorz

pre 2 godine

Dobra je to plata za recepciju. Nije to tezak posao,a zna da kapne baksis.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija