• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

13.01.2022

08:29

CAR JE DUŽAN NEKE USLUGE MAJI I TAKIJU Bivša učesnica "Zadruge" otkrila Filipovu tajnu!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

CAR JE DUŽAN NEKE USLUGE MAJI I TAKIJU Bivša učesnica "Zadruge" otkrila Filipovu tajnu!

Podeli vest

Filip Car neprestano kuka za Majom Marinković, ali u isto vreme u krevet je uvukao Anu Jovanović i pokušao da se pomiri s Dalilom Dragojević.

Ovaj njegov potez bio je bez objašnjenja, a onda je Mina Vrbaški otkrila pozadinu priče:

Foto: ATA Images

Filip Car

- Filip je neko ko isključivo gleda da je njemu dobro! To plakanje za Majom ima neku drugu pozadinu, ne mogu da tvrdim, ali mislim da je on njoj i Takiju dužan neke usluge! Dalilu pokušava ponovo da privuče sebi, samo još mi nije tu jasan razlog! Ana je bila čista prilika koja se nudila, a on bio pijan, pa što da ne, nema tu apsolutno ništa - smatra Vrbaški.

Foto: printscreen

Mina Vrbaški

Juče je u Beloj kući ponovo došlo do konflikta između Cara i Mensura Ajdarpašića, nakon što je Mensur naveo Filipa kao jednog od zadrugara koji se na slavi šlihtao Stefanu Kariću, a zamerio mu je i to što je Jovanu Ljubisavljević pozdravio sa "naša Jovana". Car je smatrao da se Mensur ponovo "upalio" protiv njega upravo zbog Ane Jovanović, sa kojom je pre njegog poljupca sa Filipom flertovao.

Foto: printscreen instagram

Maja i Taki

- Što se tiče sukoba njega i Mensura, ima tu više problema! I jedan i drugi su glasni i ne daju na sebe! Negde smatram da sam zapravo ja uzrok te netrpljevosti, sećam se kada mi je Filip prosle sezone rekao da njega nisam volela ni pola koliko Mensura. Sto je tačno! Mensur je eksplozivan, ali ne na način na koji je to Filip, on prosto ne izgovara onakve bljuvotine kao što to radi Car! - zaključuje Mina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija