• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

17.01.2022

09:59

TARA UJELA ŠA ZA NOS! Simova se jadala zadrugarki: Njegova majka me je nazivala...

Youtube printscreeen

Rijaliti

TARA UJELA ŠA ZA NOS! Simova se jadala zadrugarki: Njegova majka me je nazivala...

Podeli vest

Reper i njegova bivša devojka započeli su svađu odmah po njegovom ulasku u "Zadrugu 5", a potom je počeo i fizički obračun.

Tara Simov počela je da grebe svog bivšeg ljubavnika Nenada Aleksića Ša po licu dok su se raspravljali u pušionici.

Foto: Youtube printscreeen

Tara i Ša

- Nemoj da mi grebeš lice. Kad sam video Cara... Ovo lice ne može da se sj*be - govorio je Ša.

- Što pričaš da te nisam volela? - pitala je besno Tara.

- Pa delovalo je da si me volela, ali si onda pokazala. Znaš šta sam ja za one likove - rekao je reper.

- Šta hoćeš ti od mene? - pitala je Simova.

- Ljubav. Bila si odvratna, potrudi se da budeš najbolja. Šta ćemo za poruku: "Usr*la sam ga za pet života". I to debilu... Imam skrinšotovane poruke. A taj je naj*bao - rekao je Ša.

Foto: Youtube printscreeen

Tara i Ša

- Nikad me prstom nije tako - rekla je Tara.

- Rekao ti je da si me usr*la za tri života, a ti si mu rekla za pet. Degenerik. I ne diraj mi nos. Nemoj da imaš te rijaliti sindrome grebanja. Au, ujela si me za nos - kukao je reper.

Nakon svađe sa Nenadom, Tara se žalila Ani Jovanović kojoj je ispričala razloge zbog kojih je raskinula s nenadom.

- On hoće sada da vidi tvoju reakciju - rekla je Ana.

- Ma ja ne mogu ovde da rešim ništa, nemamo mi problem, nego je u meni problem...Sedim ovde i slušam kako mi vređa drugare, a njegova majka me je nazvala ku**om - rekla je Tara.

- To je sve normalna stvar - rekla je Ana.

- Izbacivala me je iz stana, niti sam mu ženu izvređala, mada nisam ni imalo pravo. Nikoga mu nisam uvredila, a imala sam osnova za neke stvari. Kad me je vređala, rekla sam da nije u redu da to kaže i njegov brat i tata. Ja ništa tada nisam rekla - rekla je Tara.

- To se svima dešava, nije do tebe i to je to. Sama sa sobom moraš da postaviš u glavi. Svako će ti dati savet kako bi neko drugi postupio. Je l' si ti nešto osetila prema njemu - pitala je Ana.

- Konkretno ne. Osetila sam bes, mržnju i privlačnost. Ne znam druge reči. Osetila sam potrebu da ga poljubim i zagrlim, ali kad me zagrli loše mi je - rekla je Tara.

- Ja bih na tvom mestu, pošto se onako postavio sinoć i lagao je u emisiji, jeb**a bih mu mamu maminu - rekla je Ana.

Foto: Youtube printscreeen

Tara i Ana razgovaraju o Ša

- I onda prolazim kroz pakao. On i dalje stoji iza toga da on priča istinu, a ja laž.

- Rat nije ni počeo, a bitka je izgubljena. Ne znam, imala bih ozbiljan razgovor sa sobom. Pitala bih se: "Šta je tebi trebalo ovo? Da tebi jedan klošar je*e mater kao i napolju". Samo treba da sednete i da pričate, da ga pitaš da li ima malo ljudskosti u sebi - rekla je Ana.

- On je samoživ. Ušao je ovde za svoje pare i zbog mene. On je znao da je meni loše - rekla je Tara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija