• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.01.2022

12:05

NADAM SE DA JE DALILA OPRALA ZUBE JER JOJ SE CAR POS*AO U USTA: Dejan izvređao bivšu ženu, Dragojević konačno "pokazao zube"!

Youtube printscreeen

Rijaliti

NADAM SE DA JE DALILA OPRALA ZUBE JER JOJ SE CAR POS*AO U USTA: Dejan izvređao bivšu ženu, Dragojević konačno "pokazao zube"!

Podeli vest

Pomirenje Dalile Dragojević i Filipa Cara konačno je ubedilo Dejana Dragojevića da je zauvek izgubio suprugu.

Dejan je sinoć čak i izvređao Dalilu za koju je govorio da će je uvek braniti:

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

- Sasvim normalno, ovo je čista emocija. Nadam se samo da je Dalila oprala zube pre ljubljenja jer joj se pre toga on pos*ao u usta. Moje suze su nečiste i neiskrene a ovo je čisto i lepo. Ona je samo par sati pre ovoga rekla da želi porodicu, da me voli, da oseća... Kada je videla da ne može da dopre do mene, onda dođe i pomiri se sa njim - rekao je Dejan.

- Za ovo jesi u pravu. Ali zašto ja nisam u pravu kada kažem Dejanu da je trebao da drži stav a ne da plače - dodao je Filip.

Foto: printscreen

Bivši muž je više ne štedi... Dalila

- Moj stav je ostao isti, ali emocija nije, zato sam i plakao - dodao je Dragojević.

- Ja kao i do sada u izlaganju, moram reći da mene njihove strane ne interesuju. Mislio sam da je manipulisala Dejanom i dalje mislim da je to radila, jer nije ona baš toliko luda. Ako je uzmemo za ozbiljno i tada i sada, onda je devojka za ludnicu, a ja mislim da nije. Nije ona njega volela to je svima jasno, to su čiste malverzacije bile jer se zadesila u toj situaciji. Normalno je da Dejan plače posle svega, biće normalno i za pet meseci da kada se seti pusti suzu. Tako mi je normalno i ovo što vidim sa Dalilom i Filipom, ja sam znao odavno da ona njega voli. Meni je ovo apsolutno logičan sled stvari. Neću nikoga da perem, samo kažem kako jeste - naveo je Đedović.

- Ovo go*no od žene, koja je ukaljana ovde i ja još veće go*no zajedno sa njom, više neću dozvoliti da ona bude monstrum a on da plače i bude jadan - dobacio je Filip.

- Ovo je lepo od tebe, ali nemoj samo da joj daješ lažnu nadu - rekao je Đedović.

- Ako sve ovo bude imalo dobru podlogu, možda ćemo biti dobro prijatelji. Ja ne znam da li ćemo mi završiti zajedno, ali kažem ono što mislim - dodao je Car.

- A ovaj poljubac kao ne znači ništa? Znam ja odlično da Car ne misli ovo što priča, ali svakako ima prava da kaže sve što poželi - rekao je Đedović.

- Sve vreme su svi govorili da Dalila ovo radi Dejanu radi Cara - govorio je Filip. - Ona je i dokazala da je to tako - dobacio je Dragojević.

- Ispada da ja njemu mislim loše, hajde onda da mu uradim dobro i da ih pomirim ponovo. Uvek ću ja u kontru, prevrnuću igricu opet, ja sam uvek kontra- dodao je Car.

- Meni je ovo normalnije u emotivnom smislu. Nisam šokiran pomirenjem, sve vreme sam znao šta se dešava. Drugi su možda bili šokirani, a meni je sve ovo bilo ločigno. Sve vreme sam komunicirao sa Dalilom i Filipom i u skladu sa tim sam sve znao i zaista nemam ništa protv ovoga - dodao je Đedović.

- Moram reći, kao neko ko je bio u braku, Dejan je za dosta toga u pravu. Kada voliš, razvod je isti bol kao kada izgubiš nekoga najvoljenijeg. Razumem i Cara, koji je dečko sa ulice, koji nije navikao da pokaže svoje slabosti i svoju patnju. On nije u tom fazonu pa i njega razumem - izjavio je Luks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija