• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.01.2022

11:45

HITNO SE OGLASIO ČOVEK KOJI JE TARI I ŠA PRODAO PSA! Ukazao na zlostavljanje životinje, tražio samo jedno!

printscreen

Rijaliti

HITNO SE OGLASIO ČOVEK KOJI JE TARI I ŠA PRODAO PSA! Ukazao na zlostavljanje životinje, tražio samo jedno!

Podeli vest

Popularni reper devojci je kupio psa kog je ona zanemarivala, a po ulasku u "Zadrugu 5" ostavila ga je drugarici koja ga je predala šinterima.

Tara Simov često plače za svojim psom, April, kog joj je kupio sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša, a kog je ona ostavila na čuvanje drugarici kada je ušla u rijaliti. S obzirom na to da je Tarina drugarica psa predala šinterima, Ša je April uzeo kod sebe što je Simovu razbesnelo.

Foto: Youtube printscreeen

Uzeli psa, pa ga ostavili i ušli u "Zadrugu"...

Reper je lepo brinuo o psu, ali kada je i on ušao u "Zadrugu 5", mnogi su se pitali ko je preuzeo brigu o psu. 

Sada se po prviput oglasio čovek koji je April prodao Tari i Ša i tražio da mu vrate psa:

- Ja sam ovim ljudima prodao psa. I zaista mi je žao u kakvim je pas rukama završio, pa ako neko zna gde se pas nalazi, slobodno neka se javi. Ostaviću kontakt da se pas vrati i boravi kod nas u normalnom okruženju, gde će mu biti pružena sva pažnja i ljubav- napisao je čovek.

U jednom od komentara u nastavku piše i da je Nenad ostavio psa Martini Petrović, bivšoj zadrugarki koju je Levijatan optužio za zlostavljanje životinja. Martina je, navodno, udarala i Stanijinog psa Pabla:

- Kako ostaje kod njega kada je on u Zadruzi, a psa je predao Martini koja je maltretirala svog psa i za kojom je Levijatan propisao poternicu, takodje se goni zbog udaranja Stanijinog Pabla?- piše u jendom od komentara.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija